Цени на женски дрехи по поръчка

Можем да оправдаем високите очаквания и на най-взискателните дами с личен стил и собствено отношение към дрехите и модата. Работим само с първокласни материали и не правим компромис с качеството. Дали искаш облекло за всекидневна работа в офиса, или дреха за специален повод - ще получиш най-доброто.

Костюм500 лв.
сако + панталон/пола + риза + елек + вратовръзка
Сако250 лв.
Панталон120 лв.
Пола100 лв.
Риза90 лв.
Елек70 лв.
Блуза90 лв.
Топ60 лв.
Офис рокля180 лв.
Бална рокля600 лв.
Ежедневна рокля150 лв.
Вечерна рокля250 лв.
Палто350 лв.
Яке200 лв.
Суитчър100 лв.
Дънки120 лв.
Вратовръзка50 лв.
Папийонка40 лв.

Визията, която търсиш, ще намери теб

Понякога най-трудната задача е да откриеш точно онова, което си представяш да носиш, независимо дали е за всекидневието, или за специален повод. Ако знаеш какво искаш, Black Market е твоето място. Цените ни за ушиване по поръчка са фиксирани, така че не е необходимо ти да се съобразяваш с подробностите, свързани с бюджета. Избери това, което ти харесва, ние ще се погрижим за останалото. Бъди сигурна, че работим само с първокласни платове и материали и не сме склонни на никакви компромиси с качеството.

Независимо дали търсиш елегантна класическа визия, или си в настроение за нещо по-ексцентрично, ние сме насреща. Посочените цени на дрехи по поръчка включват в себе си всички етапи от процеса: срещи за обсъждане на предпочитания, професионално вземане на точни мерки, кройка, скици, проби, плат и завършване на поръчката. Всяка жена заслужава да се види в огледалото, облечена във великолепие по свой вкус.

almero.bg