Мода и стайлинг - панталони

Тъмносин панталон от студена вълна

Предимствата на подходящото облекло

Панталонът също е ушит от тъмносиня студена вълна и е стеснен.

Тъмносин панталон от студена вълна

Моден експерт

Панталонът също е изработен от мастилено син плат от студена вълна. Моделът му е слим фит. Материята му приляга точно по крака, но това не намалява комфорта при носене.

Тъмносин панталон

Абонамент за изисканост

Панталонът повтаря материята на сакото. Кройката му е леко вталена.

Тъмносин панталон

Със стил и достойнство

Панталонът дублира материята на смокинга. Кройката му е стандартна, с изключение на това, че е леко вталена от коляното надолу.

Тъмносив панталон

За костюмите, „продаващи” идеи

Панталонът е ушит от същата материя – студена вълна в тъмносив графит. Приляга перфектно на фигурата на клиента ни, за която преценихме, че най-подходяща е класическата кройка.

Класически сив панталон

Асансьор към успеха

Панталонът също е с класическа кройка, леко стеснен, за да пасва по-добре на конкретната фигура.

Тъмносив официален панталон сако

Костюмирай се !

Също както сакото, панталонът е изработен от тъмносива студена вълна. Стеснен е от коляното надолу.

Елегантен панталони от дънков плат

3 в 1 - няколко неочавано добри комбинации

С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Стеснени панталони от студена вълна

В десетката

Панталонът, също като сакото, е от тъмносива студена вълна, стеснен е от коляното надолу.

Класически панталон

Класика и мъжка дързост

Панталонът е ушит по мярка от тъмносива студена вълна. Кройката му е класическа.

Черни панталони

Игра на тонове

Панталонът е ушит по мярка от черна студена вълна, стеснен от коляното надолу.

Мъжко палто

Градски шик

Най–важното нещо за тоалета, както и наша цел е той да бъде удобен, за това се спряхме на дънки от тъмносин деним. Кройката е изцяло направена и съобразена с клиента, по-ниска талия и стесняващи се в долната част. Запазихме всички детайли характерни за дънките, без силно изразени цветни лицеви тегели, като по този начин, те да бъдат подходящи и за по–формални срещи.

Мъжки костюм сив

Време за промяна

Изискан и изчистен панталон, скроен от фина вълна и с дискретна линия, която придава по-строен силует. Идеален в комбинация със сакото, както и с риза или пуловер.

Панталон и тениска

Аз искам- революция

Моделът на панталона подчертава бунтарският и нестандартен стил на Иван. Той е изработен от памук в черен цвят. Има ниско дъно наподобяващо тип „потури” и бели контрастни връзки. Като допълнителен елемент добавихме метални ципове на задните джобове.

Дамски костюм

Глътка свеж делови имидж

Панталон с басти и стесняващ се от коляното надолу. Желанието на клиентката беше да направим бизнес тоалет, който да не е много строг и да бъде удобен.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

Панталонът е стеснен от коляното надолу, като в комбинация с вталеното сако, придава стройност на фигурата. Така постигнахме желаният ефект - а именно, чрез стилен костюм да представим човек в най-добрата му светлина.

Тъмно син панталон

Униформата на 21-век

Моделът на панталона е класически, но за да постигнем елегантната и стилна линия го стеснихме повече от коляното надолу, което видимо издължава фигурата. Качествената и фина вълна е материя, която използвахме гарантира допълнително комфорт и удобство.

Бял мъжки панталон

Лятна афера

След като са опаковани зимните дрехи, в списъка със задължителни летни придобивки в гардероба, трябва да се добавят свежи тесни бели панталони, в които не само, че клиентът ще изглежда шик, но и ще отразяват горещите лъчи, които тъмните цветове биха задържали. Също така, те ще пренесат духа на Ривиерата в ежедневието или част от стилен тоалет за изискано събитие.

Стайлинг за клуб

Shaker Maker

Панталонът, както и другите елементи от костюма е ушит по поръчка. Кройката е едновременно класическа и елегантна, и за да се впише в цялата официално артистична визия, стеснихме панталона от коляното на долу. Така в бъдеще би могъл да се комбинира и с други ризи и обувки.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Заложихме на по-тъмната гама и неутрални цветове, Като този път избрахме тъмни и тесни дънки с „износен” ефект и добавихме риза от памук на класическото каре „пепит” - подходящи както за офиса, така и за вечер с колеги и приятели.

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

За първия сет идеята беше да бъде спортно-елегантен и подходящ за работа и свободното време. За това решихме, че е най–добре да заложим на свежата комбинация от дънки и риза.

Ежедневни мъжки дрехи

Hello, Lora Palmer

За да избегнем строго официалната визия вместо класически панталон добавихме тъмно сини дънки, в които обаче отсъстват типичните за денима детайли като - капси и лицеви тигели, като по този начин се запазва елегантността на линията.

Мъжки дънки

Дрехите казват всичко

Тъй като искахме визията да е спортно елегантна, най–доброто решение за долна част на тоалета са дънките. Избрахме модел, който да е в модерна кройка и освен да са удобни, те да подчертават силуета и елегантността на ежедневния стайлинг.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

Дънките подбрахме преди всичко да са удобни, класически модел, тъмен цвят, дреха която придава на тоалета по–кежуал визия и настроение. Перфектна инвестиция, тъй като денима е издръжлив и се комбинира идеално с всяка дреха от мъжкия гардероб.

Стайлинг на ежедневно облекло

Студентска класа

Тъй като клиентът ни беше нясно с предлаганите на пазара модели, той държеше ние да му предложим нещо различно - създадено специално за него. Моделът на дънките, които ушихме следва изцяло модерните тенденции, стеснявайки се леко от коляното надолу. Спряхме се на класическо синьо, а за лицевите тигели изпозвахме конец с оранжев нюанс. Като допълнение добавихме медни капси, които идеално завършиха модела.

Елегантен мъжки костюм

Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

Широки мъжки дънки

Идентичност по мярка

Задачата ни беше да пресъздадем любим модел на клиента – широки дънки в негов стил, които да бъдат едновременно удобни и подходящи за носене в различни ситуации, предполагащи различни аутфит решения.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.