Мода и стайлинг - ризи

Вталена бяла риза

Предимства на подходящото облекло

По традиция в Black Market залагаме на високото качество на памучната материя на ризата. Цветът й е бял, както подобава в подобен строг официален стайлинг. Кройката й е вталена.

Бяла риза от памук

Моден експерт

Ризата също е ушита по поръчка. Освен че пасва като втора кожа на конкретното тяло и така допринася за превъзходния вид на силуета,памучната материя гарантира удобство. Ризата е с маншети за ръкавели.

Бяла риза

Със стил и достойнство

Бялата риза за костюма е ушита по поръчка на клиента и по неговите точни мерки от висококачествена памучна материя с релефна текстура на дребни точки. Освен това специалното в нея не е кройката, която е по-скоро стандартна, а копчетата й, представляващи вписани един в друг бели и черни кръгове, както и ръкавелите с подобен дизайн, но с по-голям размер и в преимуществено черен цвят, които се носят в комбинация с ризата.

Бяла памучна риза

Ключът, който отваря всяка врата

Ризата е с класическа кройка и в бяло. Материята й е памучна. Пасва перфектно на костюма, като доказва универсалността на употребата му.

Бяла вталена риза

Костюмирай се !

Ризата също е най-класическият от класическите варианти, поне що се отнася до белия й цвят. Кройката й е вталена. Изработена е от висококачествена памучна материя, за да осигури комфорт на младоженеца през целия сватбен ден, през който участието му във всички събития и ритуали е ключово.

Риза от бял памук

Няколко неочаквано добри комбинации

Ризата, която се комбинира с официален сет, е от бял памук, осигуряващ комфорт. Вратовръзката е в черно, на дискретно диагонално райе, а строгата кърпичка за джоб е бяла. С аксесоарите визията на контрастите е напълно завършена.

Ушиване на риза по поръчка

В десетката

Ризата и аксесоарите в сета са онова, което го прави различен и забележим. Ризата разчупва строгостта на костюма и обичайността му с цвят и десен – бледосиво на по-светли малки точки . Изработена е от висококачествена памучна материя, осигуряваща целодневно усещане за комфорт.

Ушиване на риза по поръчка

Градски шик

Ризата играе основна роля в създаването на целия сет, когато връхната дреха е вталена, тя излиза на преден план. Тя е дрехата, която придава сериозна нотка на мъжкия тоалет.Тъй като в този случай целият тоалет е неангажиращ, светло синята риза би била напълно подходяща за допълването на тази визия. Създадена от памук, по мярка,с прибрана кройка и класическа яка.

Официална бяла мъжка риза

Игра на тонове

Ризата е от памучна материя, бяла на цвят – идеално допълнение към всеки костюм и must-have дреха за всеки мъж във всяка ситуация.

Бяла мъжка риза

Време за промяна

Класическа бяла риза е просто задължителна. Направена по мярка от висококачествен памук, тя винаги стои добре и е удобна под елегантния костюм или любимото сако. Дреха, която може да бъде подходяща за всеки случай, като само се съчетае с различна вратовръзка, която да подчертае акцентите във тоалета.

Дамска бяла риза

Глътка свеж делови имидж

Като допълнение към сивия костюм добавихме бяла ефирна риза от коприна за по-делови случаи. Моделът на ризата е с класическа яка и позволява множество комбинации с други тоалети.

Мъжка риза

Следващо ниво

За ризата без да се колебаем заложихме на класиката в бяло, разчупена от ситно райе, като така допринесохме за строгата бизнес визия, към която се целяхме.

Мъжка бяла риза

Униформата на 21-век

Бялата риза е не само стилно допълнение към всеки официален сет, но също така придава небрежно елегантна нотка към ежедневния тоалет. Направихме я по мярка, за да приляга перфектно по тялото, както всяка друга част от костюма.

Мъжка риза

С две лица

За по–спретната визия добавихме светлосиня ежедневна риза, класически модел, изпълнен в модерна кройка, която стои небрежно елегантно с дънки, панталон или добавена към спортен сет. .

Стайлинг за клуб

Shaker Maker

Ризата направихме по поръчка, тъй като тя беше най–уникалната дреха от целия тоалет. При нея характерно беше избора на материали - основата е черен памук с точков принт, който придаде ретро излъчване и плътно черно за детайлите. Кройката беше модерна и вталена, завършваща с малка яка и маншети.

Риза по поръчка

Дами, без господа

Ушихме класическа бяла официална риза за смокинг от памук - идеалната подложка на костюма, като наблегнахме на детайлите, които подсилват строго изисканата визия - твърдо уголемената яка и маншети и плисиран жаб, което да подчертае деколтето. Завършена с дискретни черни копчета.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Вторият път заложихме на по-тъмната гама и неутрални цветове. Добавихме риза от памук на класическото каре „пепит” - подходящи както за офиса, така и за вечер с колеги и приятели.

Стилна мъжка риза

Небрежна елегантност

Ризата е по мярка, от памук и с приятен десен – много фино райе, лилава на цвят и в изключителна степен подхождаща на костюма.

Свеж летен стайлинг

Да намигнеш на света

На втората ни среща с клиента решихме да комбинираме сакото с поръчкова бяла риза от памук, естествена материя, която да е удобно и стилно допълнение към тоалета.

Ментово зелена мъжка риза

Последния абитуриентски запой

Цветът на ризата придава свеж акцент на цялостната визия. Тя е ментово зелена, с вталена кройка.

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

Ризата е светлосиня от лек памук, тип Оксфорд, задължителна за всеки мъжки гардероб и идеална дреха за ежедневието, която комбинирахме с подходящи като цвят и кройка дънки.

Мъжка риза

Hello, Lora Palmer

Ризата е селектирана от магазин, който предлага висококачествени и стилни дрехи от британската модна сцена, направена от мек висококачествен памук. Цветовете на карето освежават всеки по строг тоалет. Може да бъде част от ежедневен сет или закачливо допълнение към по–строга работна униформа.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

Избрахме светла класическа риза, която да комбинираме със сакото, вталена и стилна тя е подходяща за всякакви поводи и придава шик на градския тоалет. Дреха, която може да се използва в офиса, след това с небрежно навити ръкави да бъде елегантен акцент в сета за свободното време./p>

Риза по поръчка

Лятна афера

Тъй като ризата ще бъде основен акцент на стайлинга, искахме тя да бъде уникална интересна и стилна. Решихме да я направим по мярка от памук на сини и бели райета и за да я раздвижим направихме яката и маншетите в бяло. Вталената кройка и десените придадоха на ризата шик от най–висока класа.

Дънкова риза

Дрехите казват всичко

Някога дънковата риза е била работническа униформа, но през годините се е превърнала в иконична дреха, чиито цвят и текстура придават свежа нотка към всеки ежедневен тоалет. Вталената кройка и твърдия материал оформят фигурата и подчертават един модерен силует, на човек, който изглежда спретнат и стилен по всяко време и във всяка ситуация.

Стайлинг на ежедневно облекло

Студентска класа

Поръчковите ризи имат свой плюс, че винаги можеш да избираш от огромно разнообразие от десени. С цел да избегнем строгата визия, за ризата избрахме актуалното лилаво, с ненатрапчиво бяло райе и разчупена, свободна кройка. Така получихме ежедневна, но в същото време представителна риза.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.