Facebook

Запази час за среща с Black Market

В Black Market можем да осъществим всяко твое желание и да те накараме да изглеждаш точно така, както искаш. Всяка дреха, която ще създадем за теб, се различава от останалите, защото ще бъде ушита по твоя поръчка, съобразена с личните ти предпочитания и с подходяща за теб кройка.

  Запази час  

0876614463

Запиши си час за среща с нас и се приготви да се отървеш от клишираните етикети.

Кога имаш възможност за среща?

В Blаck Market се стараем да сме на разположение в удобно време за клиента. Моля, отбележи желаната седмица и ден за среща, за да го съгласуваме с нашия график.

 
 
 
 
 
 
 
 

Моля, посочи и удобните за теб часове за среща с нас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Информация за контакт

Всички полета в информацията за контакт са задължителни за успешното изпращане на запитването. Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с теб и да потвърдим срещата или, в случай на дублиране, да уговорим друг удобен за теб ден и час.

Допълнителни изисквания и коментари

Ако има нещо, което сме пропуснали в запитването, но смяташ, че е важно да отбележиш, имаш възможност да го направиш в празното поле по-долу.

 

Каква визия търсиш?

Blаck Market може да ти осигури подходящия стайлинг за всяка една ситуация или момент от личния или професионалния ти път. Независимо дали се нуждаеш от подходящо

облекло във всекидневието, работата, за партито на годината или някой официален повод, с нашите предложения ще се чувстваш на място във всеки един от тези случаи.

 
 
 
 

Снимки на визия, подобна на тази, която търсиш

Имаш възможност да ни изпратиш снимки на визията, която си избрал, както и свои идеи, които си скицирал. Изображението може да бъде и готов модел на нещо, което ти е харесало на снимка, плакат, в списание, интернет... Нашата роля е да направим

по-задълбочено проучване, съобразено с индивидуалните ти физически характеристики и вкусове, и да ти предложим няколко различни крайни варианта, между които да избереш този, който те удовлетворява в пълна степен.

 Loading

С колко време разполагаш?

Наред с желаната от теб визия, за нас е от значение да знаем и времето, с което разполагаш, за да изпълним дрехите по поръчка и цялостния стайлинг.

 
 
 
almero.bg