whitebox

Styling

be-01-weekend

Black Market Shop - Уикенд

BE 01

Уикенд

Винаги летиш и макар да си зает всеки ден и всяка минута, стилът ти остава непокътнато добър.

sivo-sako

biala-riza

dynki

accessory

BE 01 Уикенд

Още един довод, че сивият костюм е супер инвестиция! Сакото от него се превръща в любимия ти блейзър, когато трябва бързо да се изстреляш за ежедневните задачи. Лесно се комбинира с тъмните дънки, така че просто разкопчай ризата и тръгвай към поредната работа, която само теб чака.

biala-riza

top: 10%; right: 10%

sivo-sako

top: 30%; left: 10%

dynki

top: 60%; left: 20%

biala-riza

top: 10%; right: 10%

sivo-sako

top: 30%; left: 10%

dynki

top: 65%; right: 20%

biala-riza

top: 10%; right: 10%

sivo-sako

top: 30%; left: 10%

dynki

top: 65%; right: 20%

Градски герой

Костюм, в който се чувстваш всемогъщ като супергероите от филмите. Едновременно удобен и стилен, той ще те накара да изглеждаш безупречен дори просто да си излязъл за баналните седмични покупки.

Риза от структуриран памук е тънката разлика, която надгражда класиката с модерно усещане.

Преработихме и традиционното сиво сако, като го прецизирахме за съвременния пулс на града, добавяйки контрастен хастар, който разчупва леда. Комбинацията с дънки от суров деним и с контрастен лицев шев е убиец на скуката.

Добави кърпичка в унисон с дънките, за да балансираш сета.

Все пак, за да не прекаляваме с ефектите, запазихме класическия индиго нюанс и приложихме кропване на крачолите, което да пасва и на кецовете, и на по-официалните ти обувки.

Скелетът на този стил

Три елемента, три различни посоки, в които да поемеш сутрин, когато избираш своя стил за деня. Няма да сгрешиш и ако ги съчетаеш. Идеални са за най-смелите аксесоари в гардероба ти. А дори и без украса са достатъчно стилни.