Facebook
Костюми по поръчка - Бандата на Шелби

Бандата на Шелби

С Васко се познаваме отдавна и когато дойде моментът да го оженим, се изкушихме да хвърлим този casual гъзар в дълбоките води на костюмите от три части. Провокирахме го да се покаже в друга, по-сериозна светлина, като запази лежерното си настроение за пред своите специални гости. Все пак, и ние бяхме сред тях.

  ПОЛ ФЕЙГ  

Ако костюмът ти пасва като ръкавица и е хубаво направен, когато го носиш, просто се чувстваш по-добре относно всичко в живота.

#groomsuit #bigdaystyle
#teamgroom #shelbyfamily
#peakyblinders #bestmen

В ДЪЛБОКИ ВОДИ

Спряхме се на ексклузивен плат в свежо светлосиньо и с дискретно каре. Идеалната цветова гама за лятна сватба на открито. За да разчупим напрежението покрай предстоящото „да“, разведрихме сета с контрастен елек в бордо със съответстващо фино каре в светлосиньо.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Бандата на Шелби

БОХО ПРИСЪДА

Добавихме финалните щрихи чрез вратовръзката с пейсли мотив и съответстваща кърпичка в тон с бохо темата на събитието. Спокойно може да ни обвиниш в пристрастие, ако ни чуеш да казваме, че от тази метаморфоза се пръкна най-хубавият ни младоженец.

Бандата на Шелби

АНТУРАЖ

Освен за стайлинга на Васко, се погрижихме и за визията на неговите шафери, както и на избраника за кум. Едно Peaky Blinders приключение, което изискваше характерните за бандата на Шелби каскети, елеци и разговори по мъжки над не едно и две класните питиета в ателието.

almero.bg