Facebook
Костюми по поръчка - Господин Паунов

Господин Паунов

Не познаваме по-артистичен и интересен агент в IT сферата от Пепи Паунов, който обича да експериментира с всичко, независимо дали става въпрос за ежедневно облекло или строг костюм за сватба. Двамата с неговата бъдеща съпруга са решили да се заиграят дискретно с фамилията Паунов.

  Харди Амис  

Мъжът трябва да изглежда така, сякаш купува дрехи интелигентно, облича се загрижено и забравя за облеклото си още преди да излезе.

#ryangosling #tailored
#inspiration #sartorial
#explore #experiment

Артистични експерименти

Костюмът на младоженеца и роклята на неговата булка са пример за това как необичайни елементи като пауновите пера могат да изглеждат съвсем на място според контекста на събитието.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Господин Паунов

Паунови пера

Сватбеният костюм на Паунов е модерна интерпретация на класически смокинг, а именно тъмносиньо сако с черен кант върху реверите и джобовете и черен панталон. Светлосивият елек с метални копчета, черни кантове и черен гръб контрастира с цвета на сакото и допълва тона на кърпичката. Колкото до аксесоарите - едно-единствено перо от паун в джоба на сакото, показно как да ползваме дребни детайли за забавно разчупване на този задължаващ дрескод.

Господин Паунов

Костюм за специален повод

Костюмът на Паунов не е създаден с идеята за ежедневно носене. Специфичните детайли на неговия смокинг не са особено подходящи за офиса. Така или иначе, универсалното приложение на костюма не бива да се превръща в самоцел – няма лошо човек да се почувства като истинска звезда на своята сватба.

almero.bg