Facebook
Костюми по поръчка - Дебютантът

Дебютантът

Абитуриентът Данчо иска да навлезе в зрелия живот и натоварената програма на чуждестранните университети по възможно най-подготвения и елегантен начин. Семейството му също има пръст в преходa към по-представителен външен вид.

  Ралф Уолдо Емерсън  

Да бъдеш съвършено добре облечен ти дава спокойствието, което нито една религия не може да ти даде.

#navybluesuit #prom
#custommade #taylorlautner
#dapper #menswear

Ритуали на прехода

Доброто възпитание и здравословната амбиция на Данчо го правят идеален претендент за сериозни постижения в образованието и кариерата. С добре ушит костюм, разбира се.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Дебютантът

Подобни събития изискват класически тъмносин костюм с контрастна жилетка в сиво, която подчертава солидния цвят на сакото и панталона и вкарва малко фънки настроение в младежкия имидж на Данчо. Вталената кройка си личи по силуета на сакото с двоен шлиц и тесни ревери и стеснения панталон. Макар цветът на този костюм и съчетаването с ослепително бяла риза и солидна вратовръзка да са приоритет за работния мъжки дрескод, наличието на кърпичка за сако с интересен десен и светъл елек му позволяват да го носи почти навсякъде.

Дебютантът

Лично отношение

Елегантният външен вид на Данчо не се дължи само на Black Market. Момчето има отношение към добрия външен вид и носи сако дори в гимназията. Предварителната подготовка с референции в синьо издава отношението му към абитуриентския бал като към наистина специално събитие, което ще му позволи да завърши гимназията с класа.

almero.bg