Facebook
Костюми по поръчка - Докторът моторист

Докторът моторист

Отново се виждаме с наш човек, който остана доволен и впечатлен от нас и от това, че можем да сбъднем всяко желание по отношение на стила. Или, ако използваме неговите думи: "Щом можете да направите програмист да изглежда добре, значи и аз идвам."

  ХАРДИ ЕЙМИС  

Мъжът трябва да изглежда така, сякаш си е купил дрехите с разум, надянал ги е с финес и напълно е забравил за тях.

#sartorial #elegantsuit
#bikerboy #checkfabric

НИЩО СЧУПЕНО

Докторът е много колоритна личност със сериозна работа и амбиции в ортопедията. При него счупеното не носи щастие, но въпреки това той не се бои от високите скорости. Иска да посреща всяко събитие със стил, който да изразява личността му, и да се носи свободно на мотора си, облечен в свеж костюм.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Докторът моторист

СВЕЖО ПОПЪЛНЕНИЕ

Избягваме класиката по най-финия начин – със свежо каре, вталена кройка и по-късо сако. Идеалният избор за един съвременен европейски тип мъж. Подчертаваме чувството му за хумор, като прибягваме до розови акценти в хастара и чорапите.

Докторът моторист

С ПЪЛНА ГАЗ

В края на деня, докато си казваме „Наздраве“ и пожелаваме на доктора успех на абсолвентския бал, си даваме сметка колко много начини има да бъдеш различен. Но да бъдеш себе си? Там пътят е само един. И докторът кара по него с пълна газ.

almero.bg