Facebook
Костюми по поръчка - Звездният младоженец

Звездният младоженец

Като актьор, Пламен е човек, който влиза в много роли. Дойде време да изиграе и най-важната – да бъде себе си като младоженец. Покрай театъра, Пламен знае колко важни са костюмите на сцената. Затова се обърна към нас за този за сватбата си.

  МАРК ДЖЕЙКЪБС  

Дрехите не означават нищо, докато някой не заживее в тях.

КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН

Да вкараме една авантюристична натура в рамките на костюма е сред любимите ни предизвикателства. Защото знаем колко е важно да бъдеш сериозен, но не като в комедията на Оскар Уайлд. Знаем и че понякога е трудно да направиш първата крачка в оковите на официалното облекло.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Звездният младоженец

УДОБСТВОТО ПРЕДИ ВСИЧКО

Важно е и да се чувстваш удобно в твоята втора кожа, костюма. С подходящата кройка и с висококачествен плат той се превръща в попадение в десетката. Разчупената цветова комбинация се грижи да предаде личното отношение на Пламен към облеклото.

Звездният младоженец

ОТ СЦЕНАТА ДО ОЛТАРА

За да избягаме от офисната формалност, избрахме каре в тъмносиньо, което допълнихме с контрастен светлосив елек, отново с каре. Ментовият хастар, чорапи и десен на вратовръзката са щипката креативност, без която нашият младоженец не си представяше да каже своето „Да“.

almero.bg