Facebook
Костюми по поръчка - Класическият разбирач

Класическият разбирач

Мариан е изискан човек с подчертано изявен вкус и отношение. С него имахме много ясна и конкретна задача – да го облечем за най-специалния му ден. Собствената му сватба. За нея се спряхме на най-голямата класика – синия костюм.

  ХАРДИ ЕЙМИС  

Вратовръзката – това е нещо важно, финалният щрих на всеки костюм, една неотменна част. Никога не трябва да избирате материята на костюма, без да се съобразите с каква вратовръзка ще го носите.

#tiestyle #bluesuit
#groomstyle #sartorial
#weddingsuit #bigdaystyle

В ГЛАВНАТА РОЛЯ

Висококачествената студена вълна с ефектна текстура и кройката представят младоженеца в най-добрата светлина. Защото вярваме, че точно това е функцията на костюма. Този, разбира се, е от три части и в по-кралски нюанс, както подобава за главния герой в събитието и бъдеща глава на семейството.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Класическият разбирач

КРАЧКА ПРЕД ДРУГИТЕ

Сериозен, отговорен и смел. Тези черти на Мариан намират продължение в отделните части на костюма. Контрастният елек допринася за елегантната визия. Ар деко десените на вратовръзката и кърпичката го извеждат с едни гърди напред, отличавайки го от скучната офис визия.

Класическият разбирач

В СВОИ ВОДИ

Кройката по мярка подчертава тялото и факта, че Мариан е разбирач на класиката. На него не му трябва повод да се облича добре. И вярваме, че вталеният къс панталон, в комбинация с убийствени кожени лоуфъри, ще намира още много приложения, освен разходката до олтара.

almero.bg