Facebook
Костюми по поръчка - Костюмари

Костюмари

Стефан е адвокат, който започва постепенно да навлиза в заплетените правни казуси и дебелите сделки. Дава си сметка за жизненоважната необходимост да изглеждаш добре облечен, добре подготвен и добре мотивиран за работа.

  Харви Спектър  

Не аз проправям път за хората, точно обратното – те го проправят за мен.

#classy #stylish #suits
#tailored #dresscode
#professionallook #power

С отношение към външния вид

Съдейки по снимките, очевидно е фен и на сериала „Костюмари“ и забележителния гардероб на презокеанския му колега Харви Спектър.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюмари

По твой вкус и размер

Извънредно високият ръст на Стефан го ограничава да разчита предимно на добър шивач за костюмите, които носи. Професията му изисква строги и вталени тъмносини костюми от три части с минимално количество разсейващи детайли, вратовръзки с мъжкарски дебели възли и ослепително бели ризи като основа.

Костюмари

Без компромиси

Костюмът на Стефан го представя дори пред непознати като амбициозен млад мъж с отношение към работата и своя външен вид. Начинът, по който изглежда, не е просто каприз, а основна предпоставка да бъде приет добре, където и да отиде. Стефан не прави компромиси и държи всичко да е на най-високото възможно ниво. Именно това условие го подтиква да се доверява винаги на шивач и знае, че може да разчита на него за своя сериозен работен и ежедневен гардероб.

almero.bg