Facebook
Костюми по поръчка - Пълна промяна

Пълна промяна

Градската легенда Данчо се запознава с бъдещата си съпруга зад бара на бившия Спартакус и именно под нейно давление решава да ушие своя младоженски костюм в Black Market. Трудна задача – самият той никога не е излизал от стандартната ежедневна униформа от кецове, джинси и тениски, но е решил да се жени и няма как.

  Джордж Бърнард Шоу  

Модата не е нищо друго, освен предизвикана епидемия.

#navybluesuit #formal
#bespoke #wedding
#gentlemen #transformed

Защо точно този?

Разчитаме на по-умерен, но също толкова представителен син цвят, като за младоженец. Отличната физика и самоувереност на Данчо му позволяват да носи костюма така, сякаш цял живот не го е свалял.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Пълна промяна

Контрасти и непринуденост

Елегантното съчетаване със светлосив контрастен елек и синя вратовръзка на сиво тънко райе подчертава неговата непринуденост и не го лишава от ежедневния комфорт, с който е свикнал. Най-хубавото е, че сме успели да запазим и веселяшкия му дух.

Пълна промяна

Данчо и неговата съпруга са хора, които искат да им се случват нещата и се стараят за всичко. Макар в началото на него да му е трудно да си се представи добре в елегантен и ушит по поръчка костюм, накрая нещата се получават доста добре. Страхотното му телосложение и непрекъсната грижа за себе си го правят да изглежда като манекен, но Данчо си е преди всичко готин и забавен тип с жестоко чувство за хумор.

almero.bg