Facebook
Костюми по поръчка - Свежо попълнение

Свежо попълнение

Сашо е артистична натура и покрай своята креативна професия, свързана с графичния дизайн, светът му се върти около цветовете. В нашето ателие той дойде като модерния художник, който ще се жени. За предстоящата градинска сватба беше задължително да направим костюм, с който да изразим щурия му дух.

  ФИЛИП ЧЕСТЪРФИЙЛД  

Стилът е дреха на мислите.

#weddingstyle #groomsuit
#happyday #bohowedding
#perkycolors #outofthebox

АРТ ПАЛИТРА

С общи усилия създадохме супер свежа визия, която да отговаря и на характера на младоженеца, и на сериозния повод. Сивото се превърна в нашето платно, на което да развихрим въображение. Съчетахме го с нетрадиционни цветове и текстури.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Свежо попълнение

ИЗВЪН РАМКИТЕ

Макар да запазихме формалността на костюма в три части, нарушихме етикета, като решихме елека в цвят горчица. Подчертахме го с тъмнозелена вратовръзка, фънки чорапи и – естествено – любимия кец.

Свежо попълнение

ЗНАК ЗА ПАРТИ

Така, само с едно сваляне на сакото, визията на Сашо преминава от официална в бохемска. Похват, с който всеки младоженец би се радвал да може да диктува общото настроение на гостите му в големия ден. Макар че, не се съмняваме, този агент може да се забърка във всяко парти и без да маха сакото.

almero.bg