Facebook
Костюми по поръчка - Силно рамо

Силно рамо

Когато се грижи за тялото си и го извайва със спорт и воля, следващата стъпка за един мъж, естествено, е костюмът. Добавката, която допринася за подчертаването на целия труд в залата. Макгрегър и Скалата показаха, че това е възможно, ако имаш добър шивач. Румен също.

  ТОМИ ХИЛФИГЪР  

Когато човек си сложи костюм, поведението му се променя. Това е униформата на бизнесмена. Стилът, кройката, платът и стойката са символи на неговата индивидуалност и позиция в компанията.

#greysuit #madeforyou
#personaltouch #alternations
#ballers #3piecesuit

Дела и документи

Корпоративният свят и юридическите отговорности на нашия агент изискват премерено боравене с цветовете и умело познаване на детайлите. Заложихме на великия и сигурен сив костюм, който, както неведнъж сме казвали, отваря врати и отива на всеки.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Силно рамо

Тежката артилерия

Сивият костюм обаче е и предизвикателство. Особено когато искаш да се откроиш и да изглеждаш различен в униформата на порасналите момчета. И ето тук извадихме тежката артилерия с трите части и бялата риза. А с кройката показахме, освен рамо, и характер.

Силно рамо

Играчът

Румен се изкефи отначало докрай на процеса по изработването на сет по поръчка. Още повече, че в случая за вдъхновение ни послужи не кой да е, а Скалата в любимия „Играчи“. Като добавим към това и перфектния фит, ясно е, че този играч се чувства удобно в костюма си.

almero.bg