Facebook
Костюми по поръчка - Хвани ме, ако можеш

Хвани ме, ако можеш

Сивият костюм от три части е за мъже, които държат на безупречен външен вид и никакви ежедневни дилеми пред гардероба. Димитър е страшно интересен човек, който се занимава с телекомуникации и има нужда от костюм за фирмено парти. Отворен е към всякакви нови неща, но досега не е прибягвал до ушиване по поръчка. Говорихме какво и за къде му трябва, задаваше въпроси за услугата и мъжките костюми.

  Пиер Карден  

Мога да отида навсякъде по света само с три неща: тъмносин блейзър и сиви панталони от студена вълна, сив костюм и черна вратовръзка.

#catchmeifyoucan #suit
#gq #menstyleguide
#josephgordonlevit #bespoke

Дългосрочна инвестиция

Очаквано, резултатът предизвиква много положителни коментари сред колегите. Причината: ушитият за теб сив костюм е дългосрочна инвестиция в дреха, която служи вярно във всяка ситуация.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Хвани ме, ако можеш

Вечна класика

Сив костюм = Кари Грант в "Север-северозапад" = вечна класика. Костюмът на Димитър в три части е ушит от първокачествена студена вълна в сив графит - подходящ цвят за първи костюм, който се вписва добре в офиса и извън него. Вталеното сако с двоен шлиц има две копчета и средно широки ревери, които подчертават елека и панталона с ръб без басти.

Хвани ме, ако можеш

Отделянето на елека не го ранява смъртоносно, дори напротив – Димитър получава стандартен сив костюм за офиса и елек за суровия деним и бялата риза през уикенда. Красотата на сивия костюм от три части се крие именно в безкрайните възможности за комбиниране с формално и неформално облекло, черни или кафяви обувки от гладка кожа, ризи в монохромни цветове, вратовръзки в червено, кафяво или синьо и кърпички за сако според повода.

almero.bg