Facebook
Костюми по поръчка - 50 нюанса сиво

50 нюанса сиво

Богослав – човекът сто лица. Харизматичен, възпитан, интересен и много деен човек със стотина хобита, който работи в IT сферата, но едновременно с това е и един от най-добрите стендъп комици в България.

  Глен Блек  

Не трябва да нося костюм от три части, за да съм добър човек, но бих искал всичко мое (включително и дрехите) да изразява безкомпромисен интегритет.

#playwithstyle #spezzatura
#josephgordonlevit #tailored
#bradpitt #threepiece

Забележителен костюм

Такъв човек обикновено има нужда от добре ушит забележителен костюм, който да го представи отлично не само в офиса, но и пред голяма и малка публика.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
50 нюанса сиво

Сивият костюм от три части е задължителен за всеки стилен мъжки гардероб, сега и завинаги. Богослав разчита на класически модел от студена вълна в сив графит: сако с две копчета, двоен шлиц и средно широки ревери, елек и панталон с ръб без басти. Сивото позволява безкрай комбинации, а и нашият герой винаги може да разнообрази привидната монотонност с формална бяла риза и кърпичка за сако в различен цвят. Връхното палто от кашмир или вълна е завършващият елемент в гардероба за есента и зимата.

50 нюанса сиво

Прецизно обмислени детайли

Цялата игра в костюма на Богослав се крие във внимателното скулптуриране на тялото и добрата вталена кройка, която подчертава силните страни на безупречната му физика. Не сме забравили за практичността – сивото върши работа за много и различни поводи.

almero.bg