Facebook
Костюми по поръчка - Oui, madame!

Oui, madame!

Деян е джентълмен с ясни изисквания. Сватбата му в планински провансалски стил ни вдъхнови с очакването за нещо небрежно, но все пак изискано – като за повода и цветовата гама на събитието. Веднага си представихме лавандулови поля, слънчеви зайчета и наш Деян, който скланя борсалино в учтив поклон пред дамата на своето сърце.

  Чарлз Буковски  

Стилът е отговорът на всичко. Един свеж начин да подходиш към нещо скучно или опасно. Скучните неща със стил са за предпочитане пред опасните без. Да вършиш опасни неща със стил пък е онова, което аз наричам изкуство.

#casualclassic #sophisticated
#borsalino #pocketsquare
#waistcoat #accentnuance

На висок стил

Опитът на Деян в IT сферата ни помогна да изчислим точната формула на неговия премерен баланс между лежерното излъчване и високия (не само от гледна точка на планините) стил. За първото разчитаме на лена, най-добрият приятел на casual класиката.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Oui, madame!

Защриховай това!

Добавяме елека, като акцентираме с тютюнев нюанс върху този класически мъжки аксесоар. За по-ретро визия полагаме завършващи щрихи с едро райе при сакото. И ето че класиката от костюм в три части се превръща в нещо съвсем ненатоварващо.

Oui, madame!

Сватбен марш

Свежите тонове в кърпичката и вратовръзката дават тон за планинска песен. Бялото борсалино пък потвърждава, че ще чуем и Менделсон. А след него и: „Гор-чи-во!“

almero.bg