Facebook

MADE-TO-MEASURE

В ръцете ти е висококачествена селекция от възможности при платовете, кройките и съчетанията. Както и силата да изразиш себе си по уникален начин. Кажи какво си представяш и в Black Market ще се погрижат твоят стил да разкаже твоята история.

Изработката на облекло по поръчка в Black Market започва от нула и следва индивидуалния силует на твоята фигура, пропорции, баланс и стойка. Участваш в избора на всеки един детайл в своя костюм или риза – от плата и копчетата до маншетите и хастара.

Още при първата среща главният дизайнер взема твоите мерки, уточнява плата и конкретните детайли, преди да започне същинската работа по твоя бъдещ костюм. Завършването на процеса отнема още една или две проби във времето, според натовареността на ателието.

Изборът на кройка върви с чаша класно питие.

ПЪРВА СРЕЩА

Твоят костюм. Твоят характер. Black Market вярва във връзката между двете. Затова тук се следи с точност до последния детайл всичко да ти е по мярка. Да ти пасва и на фигурата, и на стила.

Главният дизайнер си поставя за цел да те опознае още от първата ви среща в ателието, където си посрещнат със задължителното питие и потапяне в света на майсторски изработените костюми.

Да разкажеш за себе си е първата стъпка към костюм, който да говори вместо теб.

Цените са фиксирани и не се променят в процеса на работа. Няма значение какво ще предпочетеш от гледна точка на модел и материали. Можеш да си уверен, че всички те са висококачествени.

ВЗЕМАНЕ НА МЕРКИ

След избора на модел и на материали за теб, идва време за конкретни измерения. Всички сме различни – телата ни имат специфични пропорции, с които трябва да бъде съобразена кройката на дрехата, за да подчертава най-добрите качества и да крие несъвършенствата.

Несравнимото чувство да носиш костюм, ушит специално за теб.

Вземането на точни и подробни мерки от професионалист включва измерване на ръст, гръдна обиколка, обиколка на талия и ханш, ширина на плещите, дължина на гърба и ръкавите, както и дължина на панталона.

Кройката се запазва за бъдещи поръчки и нови трансформации на оригиналната дреха.

ПРОБИ

По време на първата проба на някои дрехи, като сака и елеци, се правят корекции. Дрехата се разглобява и по вече точните размери се крои хастарът (подплатата). Често на първа проба се дават идеи за допълнителни детайли, а някои предварително включени отпадат от крайния вариант.

Уточнява се цялостната визия на дрехата (дължина, ширина, детайли), като при по-комплексни поръчки (например цял костюм) е нужна и втора проба, по време на която повторно да се видят нанесените корекции и променените детайли.

  ПИРАНДЕЛО  

Всеки може да бъде герой от време на време. Но джентълмен е нещо, което трябва да бъдеш винаги.

Облеклото по поръчка е най-добрият начин да намериш себе си.

TAILOR-MADE

Майсторството на Black Market е подкрепено и с най-модерната специализирана техника. Това дава пълна свобода на действие при работа и постигане на прецизни резултати. В зависимост от дрехата се използват различни помощни материали и средства.

Преди гладене и подлепяне всеки материал се тества на предварително отрязано по размери парче от плата на дрехата, за да се прецени влиянието, което той ще окаже, и каква ще бъде свиваемостта на плата. Ако платът има голяма свиваемост, то той се подлепва на блок и се скроява с цел да се избегне деформиране на детайлите.

КОРЕКЦИИ

С времето всички дрехи, дори дрехите по поръчка, въпреки че са направени точно за твоето тяло, могат да станат тесни или широки поради факта, че е трудно винаги да бъде поддържано едно и също тегло. Именно затова е тази услуга – за да бъдеш доволен от любимата си дреха дълго време, да я коригираш според актуалните си мерки, за да можеш да я носиш и да се чувстваш комфортно в нея.

Нов живот за костюма

Благодарение на корекциите можеш да вдъхнем на дрехата нов живот и да я трансформираш според фигурата и вкуса ти.

Костюми по поръчка -

Oui, madame!

Премерен баланс между лежерното излъчване и високия стил. За първото разчитаме на лена, най-добрият приятел на casual класиката.

Костюми по поръчка -

Salt'n'peppa

Вълнен сив меланж, който позволява на всеки детайл да се открои. Хип костюм, който върви добре и с фънки кецове и тишърт.

Костюми по поръчка -

50 нюанса сиво

Задължителен за всеки стилен мъжки гардероб. Забележителен класически модел на сив костюм, който представя собственика си отлично в различни ситуации.

Костюми по поръчка -

Бизнес работи

Перфектната униформа за корпоративния свят, но и костюм, който заявява позиция и отношение към стила. Ключът е в тъмносиньото деликатно каре.

Костюми по поръчка -

Вълкът от Уолстрийт

Стилна комбинация с костюм от три части, която доказва, че и розовата вратовръзка има място в мъжкия гардероб.

Костюми по поръчка -

Бандата на Шелби

Едно Peaky Blinders приключение, което включва лежерен костюм за младоженеца и елеци и каскети за неговите шафери, вдъхновени от стила на Томи Шелби.

Костюми по поръчка -

Британски акцент

Съчетание в тоналността на есента, където главната роля е поверена на класиката в бежово, комбинирана с кариран панталон и ярки акценти.

Костюми по поръчка -

Бизнес класа

Тъмносин костюм, който подчертава силните качества и важните задачи на един кум, превръщайки го в Брус Уейн на сватбите.

Костюми по поръчка -

Великият Гетсби

Костюм от качествен лен с кропнати панталони и велурени лоуфъри. Перфектният стил за лятна сватба край морето.

Костюми по поръчка -

Тренди денди

От rooftop бара до сватба през лятото, кроп кройката ще те отличи като познавач на тенденциите. Същото важи и за карето.

Костюми по поръчка -

Стилна инвестиция

Сватбен костюм, който, благодарение на кройката и плата, подчертава силните страни на силуета и се превръща в уникален почерк за всеки повод.

Костюми по поръчка -

Сериозна работа

Когато сватбеният дрескод напълно отговаря на сериозните намерения, изборът на фрак не е само въпрос на добър вкус, а е направо задължителен.

Костюми по поръчка -

Свежият ботаник

Визия за харизматичен младоженец, или с други думи, свежа комбинация от светлосин костюм и контрастиращ елек с леко каре за акцент.

Костюми по поръчка -

Свежо попълнение

Костюм за градинска сватба, който изразява щурия дух на притежателя си с артистични цветове и текстури и задължително с фънки чорапи.

Костюми по поръчка -

Сватбеният агент

Вталеният костюм в смел цвят влиза елегантно във всяка ситуация, като позволява експерименти с аксесоарите.

Костюми по поръчка -

Светло бъдеще

Абитуриентска визия, която пречупва традиционния костюм, като залага на втален смокинг и артистични аксесоари.

Костюми по поръчка -

Офисният агент

За сивия костюм може да се говори много, но едно е сигурно – изпълнен ли е добре, той отваря всяка варата.

Костюми по поръчка -

Класическият разбирач

Висококачествена студена вълна с ефектна текстура и кройка, която представя младоженеца в най-добрата светлина. Време е за разходка до олтара!

Костюми по поръчка -

Кралско синьо

Костюм от висок клас студена вълна с шал-яка, която е задължително от сатен. Съчетание специално за младоженц, който търси класата и изискания стил.

Костюми по поръчка -

Италианска афера

Сет от три части, който доказва, че не е нужно да си остарял дюк или Шерлок Холмс, за да си в клуба на джентълмените.

Костюми по поръчка -

Звездният младоженец

Да вкараме авантюристична натура в рамките на костюма е любимо предизвикателство. В това са замесени контрастен елек, ментов хастар и цветни аксесоари.

Костюми по поръчка -

Докторът моторист

Свежо каре, вталена кройка и по-късо сако. Идеалният избор за един съвременен европейски тип мъж, който иска да е стилен дори на мотора си.

Костюми по поръчка -

Вечно лято

Когато поводът го изисква, всеки разчита на светата троица – костюм, елек и риза. Дори капитанът!

Костюми по поръчка -

Резидент на стила

За нетипично високия ръст, шиенето по мярка е най-сигурният път към безупречния стил за важен повод.

Костюми по поръчка -

Топ класа

Мерцедесът на костюмите, който връща времето към ерата на истинските мъже и класическия стил.

Костюми по поръчка -

Концертмайсторът

Впускаме се в дрескода на най-тържествения и софистициран стил с визия за голямата сцена!

Костюми по поръчка -

Първи стъпки

Разчупен сет от три части, в който различните цветове на сакото и панталона освежават традиционния костюм.

Костюми по поръчка -

Силно рамо

Ушитият по мярка костюм като добавката, която допринася за подчертаването на целия труд в спортната зала.

Костюми по поръчка -

Порасналата звезда

Доказателството, че да порастваш означава да пиеш уиски и да носиш костюми, а не да си купиш по-лачени дънки.

almero.bg