Facebook

Цени на женски дрехи по поръчка

Можем да оправдаем високите очаквания и на най-взискателните дами с личен стил и собствено отношение към дрехите и модата. Работим само с първокласни материали и не правим компромис с качеството. Дали искаш облекло за всекидневна работа в офиса, или дреха за специален повод - ще получиш най-доброто.

Работим с качествени платове от Англия и Италия за своята основна линия от костюми за офиса и свободното време. Хвърлете едно око и на нашата ексклузивна селекция от платове в ограничено количество (Reda, Vitale Barberis Canonico, Zegna, Cerutti, Scabal, Dormeuil), избрани от нашия главен дизайнер - идеален избор за мъже, които обичат специфични десени и текстури за особени поводи или просто обичат да изглеждат като невероятно стилни джентълмени.

Основна линияExclusive Selection
Костюм пълен сет960 лв. 
сако + панталон/пола + риза + елек + вратовръзка
Костюм640 лв. 
сако + панталон
Сако480 лв. 
Панталон180 лв. 
Пола160 лв. 
Риза140 лв. 
Елек150 лв. 
Палто600 лв. 
Рокляпо запитване 

Визията, която търсиш, ще намери теб

Понякога най-трудната задача е да откриеш точно онова, което си представяш да носиш, независимо дали е за всекидневието, или за специален повод. Ако знаеш какво искаш, Black Market е твоето място. Цените ни за ушиване по поръчка са фиксирани, така че не е необходимо ти да се съобразяваш с подробностите, свързани с бюджета. Избери това, което ти харесва, ние ще се погрижим за останалото. Бъди сигурна, че работим само с първокласни платове и материали и не сме склонни на никакви компромиси с качеството.

Независимо дали търсиш елегантна класическа визия, или си в настроение за нещо по-ексцентрично, ние сме насреща. Посочените цени на дрехи по поръчка включват в себе си всички етапи от процеса: срещи за обсъждане на предпочитания, професионално вземане на точни мерки, кройка, скици, проби, плат и завършване на поръчката. Всяка жена заслужава да се види в огледалото, облечена във великолепие по свой вкус.

almero.bg