Facebook

Цени на мъжки дрехи по поръчка

Хубавият костюм е поръчковият костюм. Той струва скъпо, защото е сложен за изработка, но си заслужава като инвестиция. Aко е ушит по теб, изглежда страхотно. Black Market made-to-measure костюми от първокласни платове и добре премислени детайли със задължителното персонализиране.

Костюм пълен сет1200 лв.
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка
Костюм800 лв.
сако + панталон
Сако600 лв.
Панталон220 лв.
Риза180 лв.
Елек180 лв.
Смокинг700 лв.
Фрак750 лв.
Дънки200 лв.
Палто750 лв.
Вратовръзка90 лв.
Папийонка80 лв.

Визията, която търсиш, ще намери теб

Несравнимото чувство да носиш костюм, ушит специално за теб. Цените ни са фиксирани и не се променят в процеса на работа. Няма значение какво ще избереш да поръчаш. Избираш това, което ти харесва, без цената да е фактор. Можеш да си уверен, че всички материали, които използваме при изработката на дрехи, са висококачествени. Не е необходимо да се съобразяваш с предразсъдъци, а само с желанията си. Изследвай себе си чрез костюмите, които искаш да носиш.

Black Market създава класически мъжки костюми, но и обича да провокира с по-смели десени, кройки и детайли. Важно е, че посочените цени на поръчково облекло са комплексни и включват в себе си всички етапи от процеса по ушиването: срещи за обсъждане на предпочитания, вземане на мерки, скици, проби, плат и финализиране на поръчката. Знаем , че всеки мъж може да изглежда забележително, стига да го поиска.

almero.bg