Facebook

Цени на мъжки дрехи по поръчка

Хубавият костюм е поръчковият костюм. Той струва скъпо, защото е сложен за изработка, но си заслужава като инвестиция. Aко е ушит по теб, изглежда страхотно. Black Market made-to-measure костюми от първокласни платове и добре премислени детайли със задължителното персонализиране.

Работим с качествени платове от Англия и Италия за своята основна линия от костюми за офиса и свободното време. Хвърлете едно око и на нашата ексклузивна селекция от платове в ограничено количество (Reda, Vitale Barberis Canonico, Zegna, Cerutti, Scabal, Dormeuil), избрани от нашия главен дизайнер - идеален избор за мъже, които обичат специфични десени и текстури за особени поводи или просто обичат да изглеждат като невероятно стилни джентълмени.

Основна линияExclusive Selection
Костюм пълен сет800 лв.1200 лв.
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка
Костюм600 лв.800 лв.
сако + панталон
Сако450 лв.600 лв.
Панталон150 лв.220 лв.
Елек180 лв.220 лв.
Риза180 лв. 
Смокинг 700 лв.
Смокинг сет 850 лв.
смокинг + панталон
Фрак 750 лв.
Дънки220 лв. 
Палто750 лв. 
Вратовръзка90 лв. 
Папийонка80 лв. 

Визията, която търсиш, ще намери теб

Несравнимото чувство да носиш костюм, ушит специално за теб. Цените ни са фиксирани и не се променят в процеса на работа. Няма значение какво ще избереш да поръчаш. Избираш това, което ти харесва, без цената да е фактор. Можеш да си уверен, че всички материали, които използваме при изработката на дрехи, са висококачествени. Не е необходимо да се съобразяваш с предразсъдъци, а само с желанията си. Изследвай себе си чрез костюмите, които искаш да носиш.

Black Market създава класически мъжки костюми, но и обича да провокира с по-смели десени, кройки и детайли. Важно е, че посочените цени на поръчково облекло са комплексни и включват в себе си всички етапи от процеса по ушиването: срещи за обсъждане на предпочитания, вземане на мерки, скици, проби, плат и финализиране на поръчката. Знаем , че всеки мъж може да изглежда забележително, стига да го поиска.

almero.bg