Мода и стайлинг за официален повод

Тъмносин костюм от студена вълна

Моден експерт

В нашия екип уважаваме индивидуалното чувство за стил и усещането за мярка на ценителите на красивото. Този мъж знаеше точно какво иска от професионалистите в Black Market и дойде на правилното място, за да го получи.

Червена рокля

Модна визитка

В ателието на Black Market посрещнахме дама, на която не е присъща официалната визия. Предизвикателството в случая беше да постигнем пълно преобразяване, да й създадем лична модна визитка и да я накараме да повярва, че в елегантна рокля може да се чувства също толкова добре, колкото и в ежедневното облекло, с което е свикнала.

Тъмносин смокинг от студена вълна

Със стил и достойнство

Така си представяме, че следва да се носи хубавият мъжки официален костюм. Клиентът, който се довери на Black Market и на професионализма ни при проектирането и изработването на качествен смокинг, взе активно участие при селекцията и на най-малкия детайл в него и го носи с достойнство и самочувстви

Булченска рокля

Мечтан свят

зват, че всяка жена още от малко момиченце мечтае за приказна сватба. В Black Market не знаем дали легендите, които се носят, са верни, но бихме казали, че някои мечти за красота, изящество и романтика в един от най-важните дни от живота могат да се сбъднат. Вижте сами:мод

Тъмносиво сако

Костюмирай се !

“Suit yourself up!”: това са думите на легендарния Барни Стинсън от сериала, който всички помним. За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Market.

Класически оригинален костюм от студена вълна

В десетката

Ще забележите, че това е запомняща се визия, в която търсен ефект е балансът – един елегантен и оригинален сет, чийто притежател със сигурност се радва на ненатрапчива забележимост в най-разнообразни среди: на работа, на среща, на парти или в бара с приятели.

Мъжко сако и панталон

Класика и мъжка дързост

Визия, която изготвихме за наш клиент, който искаше да внесе известна доза небрежно излъчване към един иначе безупречен външен вид. И тъй като екипът на Black Market работи професионално, а лицето и поведението на клиента ни подсказаха стил отчасти а ла Д-р Хаус, отчасти а ла някое превъплъщение на Джони Деп, добрият резултат беше гарантиран. Виж сам:

Мъжко сако и панталон

Игра на тонове.

След разпускането и празничната еуфория, завладяла началото на май, и след поредицата почивни дни ти напомняме за другата страна на живота – за важните срещи, за които трябва да се подготвиш подобаващо и навреме. И за делничните задачи, и за празничните поводи няма по-добър помощник по пътя към създаването на изключително впечатление от екипа на Black Market, който с удоволствие предложи свой проект за елегантна визия на клиента ни – професионален български спортист, чието лице може би вече познаваш.

Семпла коктейлна рокля

Две сватби и половина...

Ето, че за първи път ни се случи да създадем едновременно стайлинги за няколко събития на едно и също лице. Този път имахме задача да ушием и намерим рокли, които да са подходящи за клиентката ни, на която и предстоеше да бъде шаферка на две различни сватби.

Официален костюм и ежедневно облекло

Време за промяна

Не е необходимо да казваме, че в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж е нужно да има дрехи за всеки повод, тъй като всеки съвременен човек води динамичен начин на живот и е необходимо да бъде подготвен за всякакъв повод – за работа, свободно време, среща или за по питие вечер.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

Повишението в работата е един добър повод да се почерпиш...с нови дрехи, които да отговарят на твоята по-висока позиция, вдъхвайки авторитета на изкачилият се на следващото ниво мъж. За целта няма по-добър избор от поръчков костюм, който да извади на показ най-доброто от теб.

В страната на чудесата

В страната на чудесата

Точно така се чувстваше клиентката ни по време на фотосесията - облечена в рокля, за която винаги е мечтала и заобиколена от носещия леко фантастични нюанси декор на Природонаучния музей в София.

Униформата на 21-век

Униформата на 21-век

Истината е, че независимо от всички модни тенденции и трендове, които идват и си отиват със светлинна скорост, най-доброто облекло за един мъж винаги ще си остане класическият костюм от две части.

Бежово мъжко сако

Лятна афера

Кой каза, че официалният костюм трябва да е стерилен, тромав и скучен? Не и ние. Лично ние смятаме, че костюмът трябва да отразява настроението на събитието, за което е предназначен. В случая топлото време и приятните поводи ти позволяват точно това, да разчупиш класическия официален силует с по-нестандартни цветови решения - бяло, бежово, синьо.

Мъжки делови костюм

Бизнес класа

Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това.

Голям размер мъжки костюм

Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Мъжки костюм

Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Дамска рокля с цветя

Златна среда

Всяка жена в определен момент има нужда от рокля, която нито е твърде официална, нито твърде сладникава и претрупана, но същевременно би била адекватна за всеки един повод, а в Black Market знаем как да намираме тази златна среда.

Официален мъжки костюм

Shaker Maker

Изтъкнат познавач на британската алтернативна сцена, известен клубен DJ и нещо като легенда на нощния живот в София. Както виждате, когато се забъркаш с нас, да изглеждаш като някой от братята Gallagher не изглежда ретроградно дори днес, почти двайсет години след като те превзеха световните стадиони.

Стайлинг за сцена

Дами, без господа

Дами, отегчени ли сте от стандартното женско облекло? Търсите нещо с повече отношение и тежест? Ръководната роля на жената расте с всеки ден, и за да следва тази посока, тя трябва да изглежда подобаващо.

Цветен костюм

Небрежна елегантност

Целта на поръчковия проект за абитуриентски костюм този път беше да съчетаем младежкия дух и небрежната визия с нещо индивидуалистично, оригинално и шик. Нестандартните цветови комбинации са изключително актуални, така че решихме да следваме тенденцията.

Стайлинг на ежедневно облекло

Шик в лятна нощ

Идеята беше да направим рокля, с която да постигнем стилна и шикозна визия. Дреха, с която клиентката да избяга от ежедневието и да прекара нощта в елегантна атмосфера.

Официална бална рокля

Бална рокля

Създаването на поредна бална рокля от нас не бе плод на случайност, а на факта, че ако някой иска да бъде далеч от типичния за абитуриентските балове кич. В Black Market можем да направим най-доброто предложение - и от естетическа, и от финансова гледна точка.

Стайлинг на парти

Тематично парти с Black Market

Предстои ви тематично парти и желаете цялостен стайлинг и концепция за по-голям брой хора? Независимо дали става въпрос за частно парти, бизнес среща или официален повод, то стайлинга ще постави нещата в правилен тон.

Официална бална рокля

Aбитуриентски бал

Абитуриентският бал несъмнено е едно от най-важните събития в живота на повечето млади хора и както при всеки такъв повод, ние от Black Market сме тук, за да му придадем различно измерение.

Елегантен мъжки костюм

Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.