Мода и стайлинг за работа

Тъмносин костюм

Предимствата на подходящото облекло

От Black Market ви припомняме, че появата на дрехите в живота на хората е постижение на цивилизацията, независимо че днес рядко се замисляме за това. Значенията, които се влагат във всеки детайл от дрехата, представляват своеобразен код, който околните четат. Ето един успех, който постигнахме по отношение на модното послание за делова сериозност в съвременния свят.

Тъмносин костюм от студена вълна

Моден експерт

В нашия екип уважаваме индивидуалното чувство за стил и усещането за мярка на ценителите на красивото. Този мъж знаеше точно какво иска от професионалистите в Black Market и дойде на правилното място, за да го получи.

Тъмносин костюм

Абонамент за изисканост

В Black Market сме безкрайно радостни, когато посрещаме в ателието си клиенти, които идват при нас отново или просто за пореден път, за да подновят гардероба си. Именно към това се стремим: изпълнени модни желания и доволни клиенти. Какво повече можем да искаме като доказателство за оценката на качеството на работата ни?

Класически тъмносив костюм

За костюмите, „продаващи” идеи

Ние никога не забравяме за идентичността на клиента, който ни е потърсил, нито за свободното му време. Концепцията ни за костюма е повлияна от професионалните и лични цели, към които конкретният човек се стреми.

Мъжко палто

Градски шик

Имахме задачата да изготвим ежедневен и в същото време небрежно елегантен сет, който да изпълнява функцията на стилна и комфортна униформа за забързаното всекидневие на наш клиент.

Официален костюм и ежедневно облекло

Време за промяна

Не е необходимо да казваме, че в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж е нужно да има дрехи за всеки повод, тъй като всеки съвременен човек води динамичен начин на живот и е необходимо да бъде подготвен за всякакъв повод – за работа, свободно време, среща или за по питие вечер.

Дамски костюм

Глътка свеж делови имидж

Въпреки деловата си изисканост женският костюм притежава една особена закачливост, криеща се в изкусителния силует, който придава, привличайки вниманието най-вече с разнообразието в употребата на материали.

Мъжки делови костюм

Бизнес класа

Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това.

Голям размер мъжки костюм

Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Мъжки костюм

Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

Повишението в работата е един добър повод да се почерпиш...с нови дрехи, които да отговарят на твоята по-висока позиция, вдъхвайки авторитета на изкачилият се на следващото ниво мъж. За целта няма по-добър избор от поръчков костюм, който да извади на показ най-доброто от теб.

В страната на чудесата

В страната на чудесата

Точно така се чувстваше клиентката ни по време на фотосесията - облечена в рокля, за която винаги е мечтала и заобиколена от носещия леко фантастични нюанси декор на Природонаучния музей в София.

Униформата на 21-век

Униформата на 21-век

Истината е, че независимо от всички модни тенденции и трендове, които идват и си отиват със светлинна скорост, най-доброто облекло за един мъж винаги ще си остане класическият костюм от две части.

Бежово мъжко сако

Лятна афера

Кой каза, че официалният костюм трябва да е стерилен, тромав и скучен? Не и ние. Лично ние смятаме, че костюмът трябва да отразява настроението на събитието, за което е предназначен. В случая топлото време и приятните поводи ти позволяват точно това, да разчупиш класическия официален силует с по-нестандартни цветови решения - бяло, бежово, синьо.

Елегантен мъжки костюм

Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Не мина много време, преди да потърсят услугите ни отново. Е, какво по-голямо признание от щастлив клиент, който повторно чука на вратата ти?

Стайлинг за сцена

Дами, без господа

Дами, отегчени ли сте от стандартното женско облекло? Търсите нещо с повече отношение и тежест? Ръководната роля на жената расте с всеки ден, и за да следва тази посока, тя трябва да изглежда подобаващо.

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

Да-да-да-да-да, и аз смятам, че по принцип съм добро момче, освен когато не реша нещо друго . Но и в двата случая за нищо на света не се отказвам от папийонката си.

Стайлинг на ежедневно облекло

Дрехите казват всичко

Напомняме ти, че за някои хора тези дни са нещо повече от синоним на „парти”. Tочно по тази причина те имат нужда да изглеждат спретнати, но същевременно достатъчно „достъпни”, за да се чувстват комфортно във всеки един момент и да не се притесняват да бъдат център на внимание. Ние знаем как да постигнем този баланс.

Ежедневни мъжки дрехи

Hello, Lora Palmer

“Специален Агент Дейл Купър докладва, добро утро...” Ъ-ъ-ъ-ъ, така де, ако не той, то поне това, което би трябвало да представлява според нас.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

За да приличаш на британски гангстер вече не е нужно да си Джейсън Стейтъм. Нито да се занимаваш с префърцунени лондонски бутици. И още по-малко да се разделяш с четирицифрени суми. Ако не ни вярваш, звънни на Гай Ричи.

Стайлинг в ретро стил

Винтидж през 21 век

Не, никой от нас не помни пролетта на 1952 г., нито имаме под ръка машина на времето, за да се върнем половин век назад. Истината е, че отново използвахме най-силните си оръжия - труда и отдадеността си - и превърнахме една съвременна красавица в убийствена винтидж принцеса.

Мъжки стайлинг за всеки ден

Бонус точки за практичност

Това е още един наш клиент, когото ти представяме, за да се убедиш с очите си в практичната универсалност на дизайнерските решения, които ние в Black Market създаваме винаги и специално за теб.

Тъмносин костюм

Колко е важно да бъдеш сериозен

Предизвикваме те да се осмелиш, да проявиш креативност и да изразиш себе си свободно чрез визията си. Бъди сигурен, че единственото, с което не бихме експериментирали в Black Market, е качеството.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.