Мода и стайлинг - сака

Тъмносиньо сако от студена вълна

Предимствата на подходящото облекло

Сакото е изработено от висококачествена студена вълна в тъмносин нюанс. Кройката му е вталена, за да подчертае най-доброто във фигурата на клиента ни. Закопчава се с две копчета. Реверите му са класически.

Тъмносиньо сако от студена вълна

Моден експерт

Качеството на материята, от която е ушит костюмът, както винаги, е безкомпромисно. Става дума за студена вълна в тъмносин мастилен нюанс. Кройката на сакото е хипервталена. Реверите са класически. Закопчаването е с две копчета.

Тъмносиньо сако

Абонамент за изисканост

Сакото е изработено от тъмносиня студена вълна на бяло райе. Кройката му е вталена за подчертаване на достойнствата във фигурата на клиента ни. Закопчаването е с две копчета. Интересен елемент от него са големите му ревери – т.нар. тип лястовица.

Тъмносиво сако

За костюмите, „продаващи” идеи

Сакото е изработено от тъмносива студена вълна, материя с проверено от нашите професионалисти високо качество. Кройката му е класическа, а закопчаването е с две копчета.

Сиво класическо сако

Асансьор към успеха

Сакото е с класическа кройка, леко вталено, закопчава се с две копчета.

Тъмносиво сако от студена вълна

В десетката

Сакото е онзи елемент от цялостния проект, който го доближава най-много до представата за класика – по отношение и на кройка, и на материя, и на цвят. То е леко вталено, с две копчета и тънък ревер и е изработено от студена вълна в тъмносив нюанс.

Мъжко тъмносиво сако

Класика и мъжка дързост

Сакото е частта в костюма, по която най-лесно и точно може да се прецени дали той приляга на своя собственик и дали е създаден за него. Когато става дума за прецизност, екипът на Black Market няма равен.

Мъжко сиво сако

Игра на тонове

Акцентът в този сет е сивото сако, създадено по точните мерки на клиента и по тази причина пасващо му перфектно.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

По-широките рамене, както и височината на нашият клиент, не позволяваха друго освен поръчков костюм, съобразен изцяло с неговите форми - само така можехме да сме сигурни, че ще постигнем търсеният от него ефект.

Тъмно синьо сако

Униформата на 21-век

Сакото е в основната и най–представителна част от стайлинга. Силно е вталено по тялото подчертавайки силуета на фигурата. Двете копчета и тънкия ревер са детайлите, които придават модерно излъчване на дрехата. Съвременната му кройка го прави идеалния тоалет, подходящ не само за работна среща.

Бежово мъжко сако

Лятна афера

Имайки в предвид високите температури, знаехме, че сакото ще изиграе най–малката, но много важна роля от целия сет. Дрехата, с която гостът ще направи първо впечатление на събитието и за това и обърнахме внимание, колкото на всяка друга част от костюма. Направихме го по мярка, вталено, с две копчета и два шлица, за да приляга по тялото и да показва клиента в най–добрата му светлина.

Официално мъжко соко

Shaker Maker

Това бе дрехата, на която отделихме най–много внимание, тъй като сакото само по себе си е най–трудно за изработване и се забелязва най-много. Не направихме никакъв компромис и с плата, тъй като използвахме висококачествен габардин.

Мъжки делови костюм

Бизнес класа

Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това.

Голям размер мъжки костюм

Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Мъжки костюм

Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Синьо сако

Глътка свеж делови имидж

За ежедневна визия решихме да се спрем на цветна връхна дреха - син блейзер със златисти метални копчета, който ще бъде допълнен с бял тишърт и дънки . Тази динамична комбинация идеално изразява същността на своята притежателка.

Стайлинг за сцена

Дами, без господа

Модернизирахме сакото с ярко изразена вталена кройка, направено от луксозен сатениран памук с уголемени ревери от лъщящ сатен, които да изпъкнат. За да придобие по-нестандартен вид направихме ярко подчертани и уголемени рамене.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Сакото, което добавихме, е елегантен завършек на тоалета, направено от сива фина вълна, вталено е и с модерния си силует, придава луксозен вид на ежедневния стайлинг. А когато е носено с подходящите панталони е и идеален тоалет за по-официални събития.

Мъжко черно сако

Добрите момчета

За да бъде подходящ сетът за по-сериозни поводи и да придобие елегантен вид, добавихме тъмно вталено сако, с което рязко се променя визията от лежерна към по–официална. Направихме стайлинг, който е освен интересен, е и практичен, тъй като всяка една дреха може да се използва в комбинации с други дрехи.

Цветен костюм

Небрежна елегантност

Светлосиво вталено сако по поръчка от фина студена вълна с две копчета и тънък ревер. Целта на поръчковия проект за абитуриентски костюм този път беше да съчетаем младежкия дух и небрежната визия с нещо индивидуалистично, оригинално и шик.

Свеж летен стайлинг

Да намигнеш на света

Карирано сако с двуредно закопчаване от лен, изработено по поръчка, завършено с абаносови копчета мръсно бели на цвят. Идеална и стилна дреха за изискано събитие през топлите месеци, будеща асоциации за южни дестинации и морски пейзажи.

Стилно мъжко сако

Последния абитуриентски запой

Сакото е вталено, с две копчета, от висококачествена студена вълна с лек блясък. Направено е прецизно след взимане на точни мерки от глава до пети. Изработено е от качествен материал, който гарантира постигане на желания ефект – да накараме човек от първия път да се хареса в костюм и, разбира се, да

Мъжко сако

Hello, Lora Palmer

Избрахме елегантно сиво сако, прецизно изработено, от фина вълнна с две копчета, което да приляга по фигурата и подсилва елегантната визия. Дреха, която показва класа, независимо с какво е комбинирана и по какъв повод се носи. Задължително притежание на всеки млад джентълмен.

Мъжко сако

Рокенрола ли си?

Разбира се, сакото е дрехата, с която не правим компромис, дрехата, която е в основата на целия стайлинг. Вталено от фина вълнна с две копчета и тънки ревери. Комбинирана с подходящия елегантен панталон е перфектния официален тоалет, а в конкретния сет придава стил към ежедневието.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.