Акцентът прави авангардното

Безспорен е факта, че всички обичаме деним и кожа, но тези, които очевидно предпочитат да изпъкват сред множеството, винаги насочват вниманието си към материи на мода, носещи далеч по-директни асоциации. Да, тук става въпрос за латексът, който винаги е бил култ и да, ние можем не просто да го направим основен акцент в даден ансамбъл, но и да го накараме да изглежда актуален, защото знаем, че дяволът се крие не къде да е, а именно в детайлите. За да се свържете с него е нужно просто да се обърнете към визитната ни картичка, защото както сами виждате, щом веднъж сме се справили убийствено, значи можем да го направим отново.

Нещо нестандартно

Латекс и кожа, провокативен и авангарден - тоалет предназначен за човек, нуждаещ се от дрехи, за посещението на тематични партита.

Дамска авангардна риза по поръчка Дамски авангарден костюм по поръчка Дамски костюм с латекс

Концепция и вдъхновение

Задачата ни се състоеше в това да направим провокативен и авангарден тоалет предназначен за човек, нуждаещ се от мода и дрехи, за посещението на тематични партита. След внимателно проучване установихме, че стилът, към който ще се целим се състои от няколко задължителни елемента - корсет, латекс и мрачни цветове. Целта е дрехите да не бъдат в никакъв случай театрални, а да бъдат създадени специално за нейният стил, а именно - идеалната униформа за индъстриъл/готик парти. Следвайки естетиката на този изискан фетиш, тя трябваше задължително да бъде секси, по мода, предизвикатела и стилна.

Концепция

Проект

След като обсъдихме идеята, всичко остана в наши ръце. Ключовите думи бяха -мода, винил и сексапил. Решихме моделът да бъде втален по тялото, тоалетът да бъде в доминиращо черно, за да акцентираме върху червените детайли. За да избегнем типичното неудобство на този вид дрехи решихме този сет да бъде съставен от две части – риза и пола, като ризата ще трябва да поеме ролята на водещата част.

Изготвяне на проект

Аксесоари

Обувки

Добавихме обувки от личния гардероб на дамата, идеално вписващи се в концепцията, като модел и цвят. Черни на висока платформа, модерни с червени каишки под глезена.

Дамски обувки

Цена и срок

Един стайлинг, който трябва да бъде подходящ, както за сцена, така и за всеки ден. А защо не? С допълнителното ушиване на елегантен моден топ към костюма изпълнихме и двете мисии, в определения предварително двуседмичен срок.

Авангарден дамски костюм

Риза
90лв
Пола
100лв
Авангарден костюм

Авангардна риза

В този случай ризата е основният акцент на тоалета. Основата и е съставена от черен памук със стандартно закопчаване. Ръкавите са по мода, уголемени и заострени нагоре, в основата на раменете, завършени с червен латексов детайл. Яката и канона са направени изцяло от червен латекс.

Авангардна риза

Задната част на ризата пресъздава мода и сексапил с корсет в червена основа и черни връзки. По този начин постигнахме целта - авангардна дреха подходяща за тематично парти.

Пола

Полата е от памук и изяло черна. Спряхме се на висока талия с дължина до над коляното и декоративно закопчаване в предната част. Получи се модна дреха подходяща за конкретния сет, както и за ежедневна и работна среда.

Дамска авангардна пола по поръчка

Разгледайте още стайлинги