Арт истории

Онези, които се занимават с изкуство, са отдадени на това, което създават, с цялото си съзнание. Животът им е свързан с творчество, а въображението им е крачка пред въображението на останалите. И това, уверяваме ви, често си личи по външността им.

Двулицев суичер

Дизайнерската концепция за суичър, която изготвихме за клиента, е оригинална.

Двулицев суичер

Концепция и вдъхновение

Идеите бликат и от ушите на някои хора. Екипът на Black Market получи поръчка от точно такъв човек. Клиентът ни е графичен дизайнер, който се облича по-скоро небрежно, но държи на визията си и има своите високи изисквания към дрехите, които носи. И това не е странно, тъй като в облеклото е вложен смисъл, какъвто влагаме в поведението си, в грижата за тялото си, в работата и т.н. Аутфитът често изгражда целия имидж на непознатия за нас и не трябва да го забравяме.

Концепция и вдъхновение

Проект

Решихме да създадем нещо красиво, единствено по рода си и не по-малко практично.

Проектиране на модела

Цена и срок

Точността е от ключово значение при изпълнението й. В този случай след взимането на мерки и разговорите, избора на материя и уточняването на всички други подробности ни беше необходим период за подготовка на готовия вариант и най-вече за ръчното принтиране на плата, преди да го предадем в ръцете на притежателя му.

Суичер с качулка
150лв

Двулицев суичър

Създадохме изключителен, персонализиран двулицев суичър с качулка, подходящ за летните вечери на брега на морето или за сутрешното пътуване към работното място. Кройката му следва линията на тялото, но е свободна, за да осигурява удобство. Закопчаването му е асиметрично и възможно от всяка от двете му страни. Едната от тях е черна. Носен с черната страна отвън, суичърът може да бъде съчетан с широка гама от дрехи и аксесоари.

Двулицев суичър

Другото лице е изработено от материя, специфичното за която е, че е ръчно принтирана и засяга японска тематика в черно-бяло. За завършек – джобове и връзки.

Двулицен суичър с качулка

Разгледайте още стайлинги