Асансьор към успеха

Има някои техники, които могат да те отведат до успеха – професионален или личен, или до онова твое Аз, което ти приляга най-плътно и изважда най-доброто от теб на показ. Една от тях е никога да не забравяш за великолепното впечатление на познати и непознати, оставащо след появата ти в подходящ аутфит, и да не подценяваш силата му.

Стилен и елегантен сив костюм

Кой би отрекъл, че „по дрехите посрещат, а по ума изпращат”, както се твърди в популярната летяща мисъл? Ами този, който като нас, в Black Market, знае, че има начини по дрехите да познаеш ум

Стилен сив костюм

Концепция и вдъхновение

Кой би отрекъл, че „по дрехите посрещат, а по ума изпращат”, както се твърди в популярната летяща мисъл? Ами този, който като нас, в Black Market, знае, че има начини по дрехите да познаеш ума.

Концепция и вдъхновение

Проект

Потърси ни интелигентен човек, уважаващ себе си и своята визия, за да му предложим оригинално решение за работа и забавление.

Концепция и вдъхновение
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Както винаги, започнахме с разговор, в който уточнихме всички необходими подробности, продължихме с взимане на точни мерки и съгласувахме плана на няколко пъти, защото комуникацията с клиента е важна за нас.

Стилен сив костюм
760лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка + елек

Сив костюм

Костюмът е изработен от студена вълна в сив нюанс на бяло райе. Състои се от сако, елек и панталон. На пръв поглед сетът изглежда класически, но това не означава, че би следвало да се носи само в официална обстановка.

Подходящ е както за работа, така и за лични и делови срещи.

Сако

Сакото е с класическа кройка, леко вталено, закопчава се с две копчета.

Сиво класическо сако

Сив панталон

Панталонът също е с класическа кройка, леко стеснен, за да пасва по-добре на конкретната фигура.

Сив панталон

Сив елек

Елекът перфектно приляга по тялото и подчертава достойнствата във фигурата на клиента ни. Също като сакото и панталонa, елекът е изработен от сива студена вълна на бяло райе, но само в предната си част. За гърба избрахме хастар и добавихме колан за регулация с катарама.

Сив елек от студена вълна

Бяла риза

За удобството на носещия я ризата е изработена от висококачествен памук. Цветът й е бял. Кройката е вталена.

Вталена бяла риза от памук

Разгледайте още стайлинги