Бизнес класа

Деловият аутфит вече има свои параметри. Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това. Ето как изработихме поръчков костюм за наш клиент.

Стилни и елегантни и по време на работа

Деловия стил е не само задължителен при бизнес среща, той е първото впечатление което прави човек и често определя хода на самата среща.

Мъжки делови сет Класическа бяла риза Мъжки костюм

Концепция и вдъхновение

Когато знаеш къде отиваш и имаш ясна цел, трябва да знаеш и как да си облечен, как да изглеждаш така, че да ти личи накъде си се запътил. Човек, който отива в космополитен град с големи амбиции в джоба и професионализъм в куфара е наясно, че там държат на външния вид и визията трябва да съответства на сериозността, която показва. Костюмът е униформата и лицето, която представя един експерт в която и да е сфера, преди партньорите му да разберат професионалните му качества.

Концепция и вдъхновение

Проект

Избрахме висок клас студена вълна и бързо започнахме работа по костюма, за да сме готови на точната дата и да бъдем докрай коректни и прецизни при изпълнението на проекта.

Концепция и вдъхновение
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Разполагахме с много кратък срок да направим костюм по поръчка за клиент, на когото предстоеше бизнес пътуване.

Официален мъжки костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка

Сако

Вталено сако, съобразено с фигурата на клиента, с две копчета и тънък ревер, което е в крак с тенденциите в дизайна и цели да постигне едно ненадминато излъчване.

Мъжко сако

Панталон

Панталонът е ушит по мярка, стеснен от коляното надолу.

Панталон

Риза

Бяла риза от памук, подходяща за класическо допълнение на бизнес костюма от две части.

Бяла мъжка риза

Аксесоари

Изработихме тъмносиня вратовръзка на малки точки и кърпичка за джоб, които да бъдат дискретен акцент във визията на клиента.

Аксесоари

Разгледайте още стайлинги