Бонус точки за практичност

Това е още един наш клиент, когото ти представяме, за да се убедиш с очите си в практичната универсалност на дизайнерските решения, които ние в Black Market създаваме винаги и специално за теб. За нас най-важен е резултатът и оценката на човека, който ни е гласувал доверие. Виж повече за проекта, който изготвихме за някого, който търси всекидневно удобство и безупречна визия, която да демонстрира навсякъде – и на работа, и по време на пътуване.

Бонус точки за практичност

Eдин костюм, който е идеално попълнение в гардероба на всеки мъж. Подходящ както за работа, така и за ежедневието.

Мъжки сака Мъжко облекло за всеки ден Мъжки стайлинг за всеки ден

Концепция и вдъхновение

Удобството вече е сред приоритетите на много хора и в един динамичен свят то често е поставено преди всичко останало. Когато става дума за дрехи, те трябва да се носят с приятно усещане, наслада и самочувствие независимо от конкретния момент. Идеята ни беше да създадем нещо, чийто качество и елегантност са забележими, без да бъдат крещящи. Съчетанията са свежи и ненатрапчиви, но ясно показват отношение към личния стил.

Мъжки стайлинг
Костюм по поръчка в Black Market

Проект

Клиентът ни предпочита дрехите му да бъдат ушити по поръчка, защото разчита на собствения си комфорт. И по-важното – защото персонализацията му позволява да създава собствения си гардероб и да гради имиджа си по свой вкус. Разбира се, ние взимаме мярка и работим бързо, за да оправдаем очакванията на клиентите си.

Изготвяне на проект на мъжко сако

Цена и срок

За да може да легнат по мярка, за ушиването на дрехите ни бяха нужни около 10 дни в които направихме две проби.

Бежово сако
390лв
Панталон
150лв
Тъмносиньо сако
390лв

Тъмносиньо сако

Синият или сив костюм не е условие, без което не може, но тъмносиният блейзър е в друга категория и е повече от задължителен. Може да се комбинира с дънки и да изглеждаш добре във всеки момент. Кройката на този блейзър е класическа, а закопчаването е с две копчета.

Тъмносиньо сако

Бежово сако

Бежовото сако е класическа връхна дреха, която е както опция за всекидневно аутфит решение, така и задължителна част от багажа, когато поемаш на път. Сакото, което изработихме за нашия клиент, е създадено по поръчка и съобразено с неговите индивидуални нужди. Материята е памучна. Силуетът е свободен. И тук се спряхме на закопчаване с две копчета.

Мъжко бежово сако

Панталон

Панталонът е елегантен, но това, естествено, не е за сметка на удобството, с което не бива да се прави компромис. Усещането за комфорт при носене е не по-лошо, отколкото при носене на дънки, като за този ефект допринася приятната памучна материя, от която е изработен панталонът.

Панталон

Разгледайте още стайлинги