Вечния десен

„Вечният десен” или този, който предизвиква постоянни асоциации от ретро през мода до съвремието, а именно точките. Тази класика, чийто избор е гаранция за убийствени резултати, беше нашето вдъхновение за създаването на стилна, модерна и в същото време закачлива рокля по повод осми март или както ние го наричаме - денят на взискателната жена.

Рокля на точки

Тъй като сме наясно колко взискателна може да бъде една жена, особено когато има празник, ние обсъдихме няколко варианта, спирайки се на класическа кройка с още по-класически десен

Ежедневна рокля Черна рокля на бели точки Стилна къса рокля

Концепция и вдъхновение

Както повечето жени и тази наша клиентка обожава да разнообразява своя гардероб с нови и свежи дрехи, които винаги да са актуални и на мода. Тя ни потърси с конкретна идея и повод, като желанието и беше да получи висококачествена, стилна но не задължаваща рокля по повод осми март. Тъй като сме наясно колко взискателна може да бъде една жена, особено когато има празник, ние обсъдихме няколко варианта, спирайки се на класическа кройка с още по-класически десен - безспорно добра комбинация с която роклята ще по мода и със завидно добър резултат.

Проект

След като вече разполагахме с идея и конкретна дата за изпълнение, се заехме с изработката на стилна, но и доста закачлива рокля, с която да бъде облечена нашата клиентка в деня на нежният женски празник. Десенът на точки се оказа идеалният избор, който допринася за едно умерено, модерно младежко излъчване, с подчертана женственост.

Цена и срок

Времето с което разполагахме за ушиването на тази рокля бе около две седмици.

Черна рокля на точки
150 лв

Черна рокля на точки

За роклята се спряхме на добре познатото черно разнообразено с малки бели точки. Десен, който винаги е на мода. Направена е изцяло от памук, който е незаменим, когато търсим комфорт и качество. Модела е дължина малко над коляното и върви изцяло по тялото. Изпълнена е с множество финни детайли и скрити сгъвки, които са хем изчистени и много на мода. В деколтето поставихме две плохи и направихме нежен, почти незабележим набор около талията. Резултата - удобна и очарователна рокля, с калсически десен и все на мода закачливи нотки.

Палто по поръчка

Разгледайте още стайлинги