Всеки път по нещо

Една от основните ни цели в Black Market е не просто да създаваме стайлинги за определени хора, а да създадем у тях желанието да се върнат при нас когато отново пожелаят да освежат личните си гардеробии да имат нещо ушито по мода. Това е третият път, в който създаваме нещо за този клиент и някак си сме сигурни, че това няма да е последният път, в който той ще почука на вратата ни.

Добрите момчета.

Да-да-да-да-да, и аз смятам, че по принцип съм добро момче, освен когато не реша нещо друго. Но и в двата случая за нищо на света не се отказвам от папийонката си.

Мъжки костюм по поръчка Мъжка риза и сако за всеки ден Мъжка светло синя риза и сако

Концепция и вдъхновение

Модата и тенденциите вече се менят с дни, а не със сезони, и постоянно виждаш артикули, които искаш да притежаваш. Затова с нас се свърза човек, който иска да бъде в крак с тези тенденции, а нашата задача бе да селектираме най–доброто и подходящо за него от света на модата, като всичко да бъде съобразено с начина му на живот и със структурата му.

Мъжки стайлинг

Основата на идеята ни дойде от различни списания и модни блогове, които следим - стайлинг за общителен и социално активен човек, който иска да подновява гардероба си редовно и да бъде в крак с модата и тенденциите, за което клиента може да отделя пари от бюджета си, но няма необходимото време да обикаля по магазините, тъй като заема отговорна длъжност в чуждестранна компания, която не му позволява да ангажира вниманието си с много странични неща едновременно.

Аксесоари

Аксесоарите са все повече ползвани в мъжката мода. Строго официалните вратовръзки и папийонки променят функцията си като се пренасят от вечерните коктейли и балове в баровете и офисите и са неизменна част от гардероба на всеки млад човек.

Папийонка

В уличната мода все повече хора носят папийонки, аксесоар, който все повече брандове лансират и приспособяват към ежедневното облекло, комбинирани с дънки, риза или полошърт. За това решихме да акцентираме именно върху този класически елемент, който е закачливо допълнение и финален цветен щрих на спортно-елегантната визия.

Мъжка папийонка

Спортни обувки

Динамиката е ключова дума в стайлингите. За да е по–мобилен и същевременно елегантен, обухме клиента в много удобните, класически и модерни кецове от Converse, които са подходящи дори и за по-официален костюм.

Мъжки кецове
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

На първата ни среща обсъдихме какво точно иска клиентът, на какви места ходи, от какво има нужда и решихме да направим ежедневен сет, подходящ за работа и свободното време. След като имахме фиксиран бюджет и предпочитани брандове, направихме проучване и конкретизирахме какво ще включва стайлингът.

Тъмно вталено сако
390лв
Светлосиня риза
110лв
Цветна папийонка
40лв
Кецове
120лв

В последствие клиента дори поиска да направим още и разнообразни предложения от мъзката мода, тъй като беше доволен, че за кратко време и определен от него бюджет получи визията, която искаше.

Риза, дънки и сако за всеки ден

Клиентът държи да изглежда добре във всеки момент от деня. Готов e да експериментира с дрехите си, да се чувства удобно и елегантно, да прибави смел и закачлив акцент към визията си, за да бъде по своему стилени винаги модерен. За първия сет идеята беше да бъде спортно-елегантен и подходящ за работа и свободното време. За това решихме, че е най–добре да заложим на свежата комбинация от дънки и риза.

Мъжки дънки и риза Мъжко сако и риза

Ризата е светлосиня от лек памук, тип Оксфорд, задължителна за всеки мъжки гардероб, винаги на мода и идеална дреха за ежедневието, която комбинирахме с подходящи като цвят и кройка дънки.

Мъжко черно сако

За да бъде подходящ сетът за по-сериозни поводи и да придобие елегантен вид, добавихме тъмно вталено сако, с което рязко се променя визията от лежерна към по–официална. Направихме стайлинг, който е освен интересен, е и практичен, тъй като всяка една дреха може да се използва в комбинации с други дрехи.

Разгледайте още стайлинги