Втора кожа

Когато търсиш своята ‘’втора кожа’’, искаш да изразиш себе си по свой оригинален начин и да покажеш индивидуален стил и вкус, Black Market е мястото, където ще намериш всичко това. Да бъдеш себе си е най-важното.

Уникален тишърт изрисуван ръчно

Тениска специално направена за човек, който искаше да изрази себе си по свой оригинален начин, независимо дали е в тон с мъжката мода. Резултата, уникална тениска от началото до края - от избора на материали до самото графично изображение.

Rъчно рисувана тениска Графично изображение върху тениска Тениска по поръчка

Какво да очаквате?

„Исках готини дънки и тениска, такива които да са накъсани и нашарени, нещо което го няма никъде. Потърсих в интернет и намерих Black Market. Дойдох до тук, видях, че е готино местото, хареса ми професионалното им отношение и реших направо да си поръчам това което търсех - нестандартни дънки и тениска. ”

Концепция и вдъхновение

Към нас се обърна човек, който държи всяка негова дреха да притежава уникален и неповторим белег. Заехме се да изработим проект за тишърт, след като изяснихме, че клиентът ни е страстен почитател на графичните изображения върху тениски, нещо което все повече навлиза на мода. Много брандове предлагат свои различни варианти на този тип тишърти, но те представляват готов продукт, който рядко може да бъде точно това, което търсим.

Концепция и вдъхновение

Клиентът ни държеше изработката да бъде уникална от началото до края - от избора на материали до самото графично изображение. Вдъхновението ни бе повлияно от неговата мания към трайбъл изображенията, от където почерпихме идеята за щампа, представляваща думи, които в своята цялост образуват череп, нанесен ръчно върху тишърт, за който бе сигурно, че ще се превърне във ” втора кожа” на нашият клиент. Крайният резултат, уникално модно решение, което да разчупи мъжкия гардероб.

Проект

Разполагахме с няколко дни да изготвим изображението, с което да декорираме тениската, като се спряхме на стилизиран череп, който да е разположен върху цялата предна част на дрехата. Доста често срещан акцент и много на мода в момента. След като одобрихме рисунката избрахме подходящ плат, чийто цвят и текстура да добавят допълнителен ефект към идеята. Използвахме памук в цвят индиго. Скроихме тениската, за да бъде по мярка на клиента и се заехме с рисуването на графиката. Използвахме избелващ химикал, който позволяваше да правим преливки в цветовете. Необходимо беше да изсъхне, за да се фиксира нанесения препарат. Обработихме с него и отделни парчета плат, от които скроихме биетата – завършващите детайли на дрехата. Постигнахме желания краен резултат – оригинален и уникален ръчно изработен тишърт с който клиента винаги ще е по-модата.

Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

За да можеш да предложиш уникална визия на тениска, трябва си пълен с идеи, за да може поне с една от тях да докоснеш желанието на клиента. Е, ние дори успяхме да затрудним клиента, защото си хареса няколко варианта и се наложи да избира.

Ръчно рисуван тишърт
100лв
Мъжки дънки
150лв

Към тениската решихме да направим и подходящ чифт модерни дънки. За целта клиента ни предостави едни по-стари от личния си гардероб, върху които да развихрим въображението си.

Тишърт/Тениска

Повече от шейсет години тениската е не просто бяла памучна дреха, която всеки човек носи под връхното си облекло. Тя е придобила статут на самостоятелна дреха, символ на младежкия бунт, на свободата и израз на индивидуалния стил.

Tениска по поръчка

Направена е от памук, вталена с къс ръкав и кръгло деколте. Изображението е нанесено с избелващ препарат за да се постигне състарен ефект. Създадохме тишърт, който е оригинален и удобен, но е също идеално екстравагантно допълнение към по–строга визия.

Рисуване на тениска Ушиване на тениска по поръчка

Дънки

По време на изработката на тениската решихме, че би било добре да направим панталон, с който да получим един завършен тематичен стайлинг. Клиентът ни имаше чифт дънки, които искаше да преработим и да им придадем състарен и износен вид, нещо което е актуално в младежката мода. За тази цел ги третирахме с боя и препарат, разкъсахме ги на места и за финал ги изтъркахме допълнително, за да получим ефектен краен резултат.

Дънки по поръчка

Разгледайте още стайлинги