В десетката

Когато в Black Market дойде човек, който знае къде е попаднал и разчита на безусловното високо качество на работата ни, единственият възможен сценарий е да оправдаем очакванията му. Целта ни отново беше да се плъзнем по границата класическо – оригинално и да покажем, че двете понятия не се изключват взаимно. Ще е забележите, че това е запомняща се визия, в която търсен ефект е балансът – един елегантен и оригинален сет, чийто притежател със сигурност се радва на ненатрапчива забележимост в най-разнообразни среди: на работа, на среща, на парти или в бара с приятели.

В десетката

Когато в Black Market дойде човек, който знае къде е попаднал и разчита на безусловното високо качество на работата ни, единственият възможен сценарий е да оправдаем очакванията му

Елгантен елек и памучна риза ' Памучна риза и сако от студена вълна Тъмносив костюм

Концепция и вдъхновение

Целта ни отново беше да се плъзнем по границата класическо – оригинално и да покажем, че двете понятия не се изключват взаимно.

Концепция и вдъхновение

Както ще се убедите, тази задача не е невъзможна за изпълнение, стига да се осмелите да излезете от рамката и да дадете картбланш на таланта и опита да направят необходимото.

Проект

Проектът беше изготвен благодарение на активната ни комуникация с нашия клиент, чиито желания бяха максимално уважени след разумно обсъждане на възможностите за съчетаване на цветове и материи по начин, подходящ за бъдещото приложение на костюма. И в този случай разчитаме на оригиналните цветови комбинации на ризата и аксесоарите.

Проект

Аксесоари

Аксесоарите, чрез които поставяме ударение върху една напълно образцова визия и със замах я изтупваме от предишните й значения и употреби, са кърпичката за джоб и вратовръзката.

Вратовръзка

Вратовръзката е в блед нюанс на розовото, което за няколко години противно на всякакви остарели полови стереотипи се оказа не по-малко мъжки цвят от всеки друг. Кърпичката за джоб пък е бяла, с тъмнорозов кант по краищата.

Вратовръзка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Когато в Black Market дойде човек, който знае къде е попаднал и разчита на безусловното високо качество на работата ни, единственият възможен сценарий е да оправдаем очакванията му За перфектен резултат, както винаги, разчитаме на прецизността при взимане на мерките..

Тъмносив костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка +кърпичка

Костюм със запомняваща се визия

Ще забележите, че това е запомняща се визия, в която търсен ефект е балансът – един елегантен и оригинален сет, чийто притежател със сигурност се радва на ненатрапчива забележимост в най-разнообразни среди: на работа, на среща, на парти или в бара с приятели.

Тъмносив костюм със запомняша се визия

Сако

Сакото е онзи елемент от цялостния проект, който го доближава най-много до представата за класика – по отношение и на кройка, и на материя, и на цвят. То е леко вталено, с две копчета и тънък ревер и е изработено от студена вълна в тъмносив нюанс.

Леко втапено сако от студена вълна

Панталон

Панталонът, също като сакото, е от тъмносива студена вълна, стеснен е от коляното надолу.

Стестен панталон от тъмносива студена вълна

Бледосива риза

Ризата и аксесоарите в сета са онова, което го прави различен и забележим. Ризата разчупва строгостта на костюма и обичайността му с цвят и десен – бледосиво на по-светли малки точки. Изработена е от висококачествена памучна материя, осигуряваща целодневно усещане за комфорт.

Бледосива риза

Разгледайте още стайлинги