В страната на чудесата

Има дрехи, които те повдигат на няколко сантиметра от повърхността на земята. Лекота, баланс, изящество. Дрехи, които са правени само за теб. Тази рокля е една от тях и е знак за безпогрешното чувство за стил на дамата, която се довери на професионалните услуги на Black Market.

Концепция и вдъхновение

Роклята, която създадохме, беше вдъхновена от характера и енергията на клиентката ни, която търсеше оригинално аутфит решение в изключително актуалните за сезона черно-бели комбинации с животински принт, което не беше съобразено с конкретен повод.

Концепция и вдъхновение

Проект

Проектът, който екипът ни създаде, беше за дълга рокля, изработена от плат с пеперуден принтИзбрахме материала – висококачествен сатен, сдобихме се с него и започнахме работа.

Изготвяне на проект

Цена и срок

Взехме точни мерки, за да бъде изпълнението на проекта възможно най-прецизно. Организирахме няколко срещи с клиентката на Black Market за проба и нанасяне на финалните щрихи.

Ежедневна рокля
150лв

Черно-бяла рокля с пеперуден принт

Както стана ясно, роклята е изработена от сатен с пеперуден принт в черно-бяло – черни пеперуди на бял фон. Кройката й е нестандартна. В горната си част роклята е прибрана, а в долната – обемна.

Проектът, който екипът ни създаде, беше за дълга рокля, изработена от плат с пеперуден принт. Взехме точни мерки, за да бъде изпълнението на проекта възможно най-прецизно. Избрахме материала – висококачествен сатен, сдобихме се с него и започнахме работа

Черно-бяла рокля

Деколтето й е около шията. Ръкавите са с дължина до лакътя. От най-стеснената част – талията, започва разширяването на дрехата надолу чрез множество плисета. Дълга е до земята. Интересно е, че роклята има джобове.

Разгледайте още стайлинги