В страната на чудесата

Точно така се чувстваше клиентката ни по време на фотосесията - облечена в рокля, за която винаги е мечтала и заобиколена от носещия леко фантастични нюанси декор на Природонаучния музей в София. С Black Market всичко това обаче е съвсем естествено - все пак нашата цел е именно да сбъдваме мечти.

Като героиня от приказка

С нас може да се въплатиш в любимата си героиня. Ушиването на тази рокля е самото доказателство за това.

Дамска рокля по поръчка Дамска рокля Дамска елегантна рокля

Какво да очаквате?

„В Black Market вашите мечти могат да станат реалност. Ние можем да ушием за вас роклята за която сте си мечтали от дълго време и да ви пренесем макар и за миг в страната на чудесата.”

Концепция и вдъхновение

Все повече световно известни дизайнери и модни брандове поглеждат назад във времето, търсейки вдъхновение за новите си колекции. Залагайки на класически и изпитани тенденции от отминали епохи, те гарантират шикозни тоалети на най–взискателните си клиенти, които търсят по–различна визия и искат да са по мода. За най–претенциозните дами се набляга често на ретро роклите. Винаги актуалната им линия, декорирана с текстури и принтове и умело съчетана с аксесоари от най–висока класа задоволява и съвременното разбиране за стил.

Концепция и вдъхновение

С нас се свърза жена, която не робува на марки, мода и тенденции, и има смелостта да бъде себе си и да получава това, което иска. За това ни повери задачата да направим най–специалният тоалет, който да е майсторски изработен, но и да го приспособим към самата нея, за да изглежда зашеметяващо и стилно. Ние просто следвахме нашето мото – че можем да сбъднем всяка мечта.

Проект

На първата ни среща с дамата решихме да се придържаме максимално към модела, който ни беше изпратила като инспирация, защото фигурата и го позволяваше. Направихме няколко предварителни скици, за да изчистим концепцията. Важно беше също, да намерим подходящ материал и конкретен цвят. След като го набавихме, направихме проба на която уточнихме дължината на роклята, големината на деколтето и обема на полата. На следващата ни среща вталихме максимално горната част и прикачихме тюл под полата, за да постигнем по голям обем и желания цялостен силует. Така нашият клиент получи мечтания си тоалет в стил ретро мода, на чието създаване беше свидетел. Успяхме да сбъднем желанието на една жена и да я накараме да се чувства специална.

Скица на дамска рокля

Аксесоари

Обувки

Тъй като тоалета е достатъчно ефектен и интересен прибавихме само изчистени черни обувки на средно висок ток. Целта е да придават елегатност към цялостната визия и да бъдат удобни за ежедневието.

Обувки

Цена и срок

За сравнително кратък период успяхме да ушием рокля за която клиентката ни бе мечтала отдавна, при това слязохме и доста под предвидения от нея бюджет.

Синя ретро рокля
150лв

Синя ретро рокля

Направихме роклята по класически модел, който е винаги актуален и на мода - силно вталена в талията с разкроена долна част, с широко деколте и дълги ръкави. Направена по поръчка, роклята, освен че е мечтаната дреха, тя е перфектно пригодена за своя притежател – едновременно интересна, стилна и секси. Идеален и изискан тоалет за работна среща и дори за официално събитие.

Ежедневна дамска рокля Рокля по поръчка Дамска рокля по поръчка

Грим

Спряхме се на сини сенки и червено червило, които са много смела комбинация, особено, когато цветовете са твърде ярки, но за грима на дамата нанесохме гълъбово синьо на клепачите, което се допълва приятно с цвета на роклята, а червеното червило придава контраст. Лицето е добре подготвено с тон и руж, а спиралата придава завършен вид.

Грим

Прическа

За косата избрахме закачливи, кукленски букли, които сега са особено актуални и на мода. Използвахме мус за коса с лека фиксация, само за да уплътним и направим дължините по-лесни за работа. След като изсушихме косата, я навихме с маша. Всяка букла пръскахме с лак за коса със силна фиксация. Последните кичури навихме назад, за да открием лицето. След като приключихме с машата, топирахме в корените за по-голям обем. Леко разрошихме с пръсти буклите, за да имат по-естествен вид. За финал отново фиксирахме цялата коса с лак.

Ежедневна дамска рокля

Разгледайте още стайлинги