Градски войн

Вече знаете, че Black Market е точното място, когато търсите подходящ начин да добавите своя подпис към визията си. Този път ви представяме палто, ушито по поръчка, чиято цел е да гарантира на притежателя си външен вид, носещ частица от изгубеното усещане за мощ и осанка на древноизточен войн. Стайлинг, който, разбира се, е достатъчно съобразен с настоящата градска средаи актуален в мъжката мода.

Екстравагантно и стилно палто

Ето как, от идеята за дреха вдъхновена от стила на обличане в Китай, се роди концепцията за едно палто.

Мъжко палто по поръчка Мъжко дълго палто по поръчка Мъжко черно палто

Концепция и вдъхновение

В студените зимни дни палтото се превръща в незаменима част от ежедневното облекло. Именно то е дрехата, която чрез уникалния си дизайн може да открои притежателя си от носещите масова конфекция, предназначена за този сезон. Затова ние заложихме на дълго, черно мъжко палто с изчистена линия, което да представя модата на своя притежател. Палтото завършихме с дискретен етно детайл, като по този начин постигнахме желанието на клиента да притежава дреха, повлияна от изтока, правеща го уникален и модерен.

Концепция и вдъхновение

Проект

Имахме две седмици да изготвим проекта – да обсъдим идеята, да изчистим модела и да го съобразим с мъзката мода в момента, да направим скици и да изберем подходящ материал, за да постигнем желания ефект, а именно да създадем уникален модел дреха, напомняща облекло на герой от древноизточен епос.

Изготвяне на проект

Цена и срок

Разполагахме с достатъчно време за завършването на проекта, като през това време осъществихме две проби.

Черно мъжко палто
400лв

Черно мъжко палто

Дълго палто с изчистена линия от кашмир със странично закопчаване, вталено и очертаващо фигурата, правещо строен силует. Палто готово да диктува модата за този сезон.

Палто по поръчка

Завършено с ръчно изработени закопчалки, вдъхновени от източна връхна дреха. Идеална дреха за студените дни, удобна, различна, модерна и уникална по рода си. Черният цвят е основният цвят, който придава минималистичен вид.

Закопчаване на палтото Палто с попска яка

Разгледайте още стайлинги