Градски шик

Облекло, което успява да покаже съвременният млад човек в най–добрата му светлина в градска и в работна среда.

Ежедневен спортно-елегантен сет

Когато започне есено-зимния сезон, всички започваме да се чудим как да се обличаме, какво е модно за сезона... е с този сет гарантираме, че винаги ще сте в крак с модата и ще се чувствате комфортно.

Мъжко палто по поръчка Мъжко облекло за всеки ден Мъжко сиво палто

Концепция и вдъхновение

Имахме задачата да изготвим ежедневен и в същото време небрежно елегантен сет, съобразен повече с личните предпочитания, а не толкова с актуалната мъжка мода, който да изпълнява функцията на стилна и комфортна униформа за забързаното всекидневие на наш клиент. Дрехи, пригодени към лошото време и едновременно с това на високо ниво. Облекло, което успява да покаже съвременният млад човек в най–добрата му светлина в градска и в работна среда. Умишлено избягвахме строго официалните кройки, или модели от сетовната мода, които така и не се оказаха нужни за достигането на крайната цел, като така решихме да заложим на класическата и добре позната комбинация от елегантно палто с двуредно закопчаване, риза и дънки. Стайлинг, който освен, че е удобен е и винаги актуален и на мода.

Концепция и вдъхновение

Проект

За да бъде създаден както и пригоден към фигурата на клиента, необходимият сет трябваше да се състои изцяло от дрехи по поръчка. Започнахме като първо подбрахме нужните ни цветове модерни за сезона. За изработката на палтото се спряхме на тъмно сивият цвят, който комбинирахме със синя и сива риза, допълнени от тъмен деним. Използването на тези цветове винаги гарантира стилен резултат, а това са цветовете, които винаги са актуални в мъжката мода. След това селектирахме най–подходящите материали за всяка една от дрехите, за да бъдем сигурни, че нашият клиент, ще се чувства повече от комфортно в тях. Разполагахме с десет дни до завършването на проекта, като през това време осъществихме две проби. По време на първата поставихме грубата основа на облеклото, а с втората наблегнахме на детайлите, които да доведат до перфектния резултат.

Аксесоари

Папийонка

За да завършим стайлинга, добавихме карирана папийонка, малък закачлив детайл напомнящ за по-екстравагантна мода, но пък който придаде артистична нотка на тоалета. Този малък аксесоар е подходящ цветен акцент на всеки ежедневен сет.

Папийонка
Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

Разполагахме с десет дни до завършването на проекта, като през това време осъществихме две проби.

Сиво палто
400лв
Тъмно сини дънки
150лв
Светлосиня риза
110лв
Сива риза
110лв

По време на първата поставихме грубата основа на облеклото, а с втората наблегнахме на детайлите, които да доведат до перфектния резултат.

Палто

Знаем, че връхната дреха е от изключителна важност, затова решихме да не залагаме на нещо класическо, а по-скоро смесица от ръзлични стилове на мъжката мода, да се спрем на шикозно, милитъри инспирирано палто, перфектно за градската среда. Моделът наподобява униформа на военно-американската флота, но доста по-изчистено и приспособено към градската среда.

Палто по поръчка

Комбинация от сив цвят и висококачествена вълна са цветове и материи които са сред най-често използваните в българската исветовна мода. При модела закопчаването е двуредно, завършващо с попска яка. Последният елемент, който добавихме е асиметричното закопчаване.

Мъжки стайлинг

Дънки

Най–важното нещо за тоалета, както и наша цел е той да бъде удобен, за това се спряхме на дънки от тъмносин деним. Кройката е изцяло направена и съобразена с клиента, по-ниска талия и стесняващи се в долната част, модел, който е изключително на мода. Запазихме всички детайли характерни за дънките, без силно изразени цветни лицеви тегели, като по този начин, те да бъдат подходящи и за по–формални срещи, както и да могат да се комбинират лесно с различни стилове и всяка мода.

Дънки по поръчка

Светлосиня риза

Ризата играе основна роля в създаването на целия сет, когато връхната дреха е вталена, тя излиза на преден план. Тя е дрехата, която придава сериозна нотка на мъжкия тоалет. Не случайно в мъжката мода всички дизайнери наблягат в стайлинга на ризата. Тъй като в този случай целият тоалет е неангажиращ, светло синята риза би била напълно подходяща за допълването на тази визия. Създадена от памук, по мярка,с прибрана кройка и класическа яка.

Ушиване на риза по поръчка

Сива риза

За да постигнем разнообразие в тоалета, добавихме сива риза, също изработена от висококачествен памук. Тя е подходяща за по–представителна визия, а микро текстурата и я прави по–интересна, стилна и модерна, като я извежда от строгата рамка ма класическите официални ризи.

Риза по индивидуален размер

Разгледайте още стайлинги