Колко е важно да бъдеш сериозен

Или с други думи, за важността да бъдеш себе си по оскаруайлдовски. Предизвикваме те да се осмелиш, да проявиш креативност и да изразиш себе си свободно чрез визията си. Бъди сигурен, че единственото, с което не бихме експериментирали в Black Market, е качеството. И клиентът ни – мъж с отношение към личния стил и поръчковите продукти, беше наясно с това, когато ни потърси.

Колко е важно да бъдеш сериозен

Ако искаш да бъдеш стилен и да изглеждаш изискано, това е костюма за теб. Сета включва и елек, който запазва официалния стил, дори и след свалянето на сакото.

Мъжка риза и елек Мъжки костюм Елек с панталон

Концепция и вдъхновение

Различието като форма на идентичност отдавна се превърна в запазена марка на хората, които държат на доброто впечатление за себе си. Отговорната позиция на клиента ни изисква поддържане на постоянни социални контакти и присъствие на събития от висок ранг. Програмата му предполага взискателността, с която подхожда към визията си. Той селектира внимателно и с нашата професионална помощ подходящите материали, модел и кройка.

Мъжки стайлинг
Костюм по поръчка в Black Market

Проект

Не е случайно, че не пестихме време и внимание, за да изберем материалите, да ги съчетаем максимално добре и да изработим оригинален сет, който да стои перфектно на клиента ни и да приляга освен на фигурата, на характера и потребностите му.

Изготвяне на проект на костюм

Цена и срок

За да стои перфектно на клиента и да приляга добре на фигурата му направихме няколко проби, след което ушиването бе въпрос на няколко дни.

Официален костюм
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка
Син елек
100лв
Светлосиня риза
110лв

Тъмносин костюм

Костюмът е създаден по поръчка след прецизно взимане на мерките на клиента. Платът е изработен от студена вълна в тъмен нюанс на синьото с дискретно райе. Кройката му е вталена за максимално подчертаване на линията. Панталонът е слим със същата цел. Изборът на подобен костюм е проява на ценителски вкус, който следва да бъде признат. Подходящ е както за работа, така и за лични и делови срещи.

Тъмносин костюм

Сив елек

Елекът е интересно допълнение към костюма, което внася свежест и нестандартност в цялостния делови сет. Изработен е от сив пепит.

Мъжки елек

Син елек

Елекът в синьо е на дискретно каре, за да разнообрази костюма и да внесе живот в комбинацията. И нека отново повторим: елекът е изключително ефектно допълнение към официалното облекло на всеки мъж.

Светлосиня риза

Ризата също е ушита по поръчка на клиента и е съобразена с персоналните му предпочитания и потребности. Пасва перфектно на костюма, като ефектът и тук се постига чрез фигуралната текстура.

Светлосиня риза и елек

Разгледайте още стайлинги