Да намигнеш на света

В Black Market създадохме интернационално стайлинг решение за един мъж с отношение към себе си и към дрехите. Той беше запознат с актуалните тенденции и ни потърси, за да му помогнем да се впише подобаващо в тях с една лятна, гъзарска и убедителна визия. А ти би ли се облякъл в увереност?

Морско настроение

Разчупено, лятно, морско и синьо. Карирано сако с класическа бяла риза - дрехи които се връзват чудесно на всякава визия.

Спортно елегантно сако Класическа бяла риза Kарирано мъжко сако

Концепция и вдъхновение

При нас дойде човек, който е в крак с тенденциите и държи на външния си вид. Пътува по света, среща се с нови хора и е важно да създава неповторимо първо впечатление. Задачата беше да направим конкретно поръчково сако за летния сезон, с което достойно ознаменувахме завръщането на двуредното закопчаване. Облеклото е едновременно класи и единствено по рода си. То гарантира, че клиентът ни ще бъде звезда по улиците на която и да е модна столица в Европа.

Изготвяне на концепция

Проект

Осигурихме най-добрия вариант за дрехата, съобразен с изискванията на конкретната личност. Избрахме ленена материя и кариран десен. Ленът е на почит през лятото,тъй като е естествена материя, носеща прохлада, и е актуален избор, особено когато е освежена допълнително с модерното каре. Целта на дрехата по поръчка е да подчертае добрата фигура, като важен е детайлът. Именно поради тази причина направихме проба, за да уточним големината на ревера, джобовете и копчетата.

Изготвяне на проект на мъжка риза и сако

Аксесоари

Аксесоарите са акцентът, който завършва костюма и го прави уникален. За да бъде сетът специален, добавихме вратовръзка от изискан плат в бургундско червено на малки точки и светла кърпичка.

Костюм по поръчка в Black Market Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

За сакото и ризата отделихме около седмица, седмица и половина за ушиването.

Мъжко ленено сако
390лв
Мъжка риза
110лв

Сако

Карирано сако с двуредно закопчаване от лен, изработено по поръчка, завършено с абаносови копчета мръсно бели на цвят. Идеална и стилна дреха за изискано събитие през топлите месеци, будеща асоциации за южни дестинации и морски пейзажи.

Мъжко сако

Риза

На втората ни среща с клиента решихме да комбинираме сакото с поръчкова бяла риза от памук, естествена материя, която да е удобно и стилно допълнение към тоалета.

Бяла риза

Разгледайте още стайлинги