Демонична елегантност

Представяме ти визия, с която без проблеми ще се пренесеш на снимачната площадка на филм като “Van Helsing” с някое убийствено рок парче за музикален фон. Резултатът е демонична елегантност в тъмни нюанси, дългокос младежки дух, облечен в стил.

Екстравагантно излъчване

Ако никъде не намираш палтото, което ти се носи, то тогава Black Market е точното място за теб. Можеш да бъдеш и да изглеждаш така, както пожелаеш.

Екстравагантно мъжко палто Мъжко палто Палто по поръчка

Концепция и вдъхновение

Желанието на клиента, който ни потърси, бе да изработим палто, което да топли през зимата и да е подходящо за връхна дреха за всякакви поводи, т.е. да е максимално практично. Спряхме се на класическото палто в тъмен цвят, с двуредно закопчаване, на което решихме да придадем модерна и изчистена линия. Удобството и функционалността, разбира се, са безусловни. С други думи, избрахме това, което би отговаряло най-точно на характера, фигурата и нуждите на своя притежател. Ние сме наясно, че доброто палто изисква добра кройка и висококачествен материал, за да носи своя индивидуален почерк.

Изготвяне на концепция

Проект

След като уточнихме концепцията, започнахме работа по дрехата. Избрахме материал в тъмносиво, подходящо за комбиниране с официален панталон за работа или деним за свободното време. За да придадем строг и модерен силует, го вталихме максимално, издължихме го, уголемихме яката, като така го персонализирахме. Необходими бяха две проби, за да създадем желаната дреха – стилно и елегантно палто. Ефектът е обичайният за Black Market – човекът, който ще го носи, ще изглежда безупречно във всеки един момент.

Изготвяне на проект на мъжка риза и сако
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Необходими бяха две проби, за да създадем желаната дреха – стилно и елегантно палто.

Мъжко сиво палто
390лв

Мъжко сиво палто

Палтото е вталено, а силуетът – издължен, с двуредно закопчаване. Материалът е вълна с текстура „рибена кост”, която придава дълбочина на изчистената линия. Други елементи от визията му са два джоба и голяма яка.

Мъжко сако

Със сигурност е подходящо както за връхна дреха за работа, така и за уикенда. Едновременно елегантна и удобна, подобна дреха, създадена с внимание и прецизност, носи послание за самочувствие.

Палто по поръчка

Разгледайте още стайлинги