Дрехите казват всичко

Напомняме ти, че за някои хора тези дни са нещо повече от синоним на „парти”. Tочно по тази причина те имат нужда да изглеждат спретнати, но същевременно достатъчно „достъпни”, за да се чувстват комфортно и облечени по мода във всеки един момент и да не се притесняват да бъдат център на внимание. Ние знаем как да постигнем този баланс.

Време е за парти

Четвъртък, петък, събота, неделя... Не си тананикаме една от любимите ти песни от близкото минало, а просто това са тези дни от седницата, които са нещо повече от синоним на „парти”.

Мъжки кежуъл стайлинг Мъжки стайлинг Стайлинг за всеки ден

Концепция и вдъхновение

От работа, в спортната зала и след това на парти или на бар с приятели. Така протича ежедневието на човек, който се свърза с нас с желанието да разчупи визията си и да изглежда стилен по всяко време на деня. Е, не е необходимо да разбираш от мода за да изглеждаш добре. Достатъчно е да знаеш за нас. За клиента ни, притежанието на изцяло нови тоалети в неговите представи бе скъп и труден процес. За това решихме да акцентираме и да на направим комбинация само от няколко култови дрехи, с които да направим различни стайлинги и така да изпълним желанието му - да бъде стилен, да бъде по мода и да се придържаме към удобството на дрехите. Визията е вдъхновена от уличния стил и изпълнена чрез умелата комбинация от спортни класики с елегантни дрехи

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За тази спортна визия за завършек добавихме само едни обувки.

Спортни обувки

Заложихме на кожени спортни обувки, които напоследак са актуални и все на мода, в класическата черно – бяла комбинация, които са идеалния завършек на изчистения тоалет, който създадохме. В комбинация с дънките те са олицетворение на градския шик.

Обувки
Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

За да придаде стил към ежедневието си, клиентът мислеше, че трябва да промени гардероба си и да се раздели със солидна сума и време в обикаляне по магазините. Според нас това беше излишно.

Бяла риза
140лв
Дънкова риза
180лв
Спортно горнище
180лв
Вратовръзка
50лв

Необходимо бе да добавим няколко дрехи, които изцяло да променят облика на клиента. Всяка от тях да може да придаде различно усещане и стил на всеки стайлинг. Така намалихме драстично сумата и времето, които трябваше да отдели за една такава модна промяна.

Спортна връхна дреха/Спортно горнище

Това бе артикула, на който първо се спряхме, класическа спортна връхна дреха, с изчистен дизайн и от издръжлив материал. Тъмно син с контрастиращи бели ленти на ръкавите, бял цип и завършен с бродирано лого. Дреха, която гарантира удобство при движение и която да бъде основен акцент на стилен и кежуъл стайлинг.

Спортно горнище

Бяла риза

Бялата памучна риза е задължителна дреха за мъжкия гардероб, подходяща за всеки сезон и всякакъв повод. Тя е от дрехите мода за всеки. Комбинирахме я с черна тънка вратовръзка, така че да бъде елегантна основа на всякакъв тип връхна дреха. Така клиентът ни е подготвен за всяка ситуация, изискваща по–спретната визия.

Мъжка бяла риза

Дънки

Тъй като искахме визията да е спортно елегантна, най–доброто решение за долна част на тоалета са дънките. Избрахме модел, който да е в модерна кройка и освен да са удобни, те да подчертават силуета и елегантността на ежедневния стайлинг.

Мъжки дънки

Дънкова риза

Някога дънковата риза е била работническа униформа, но през годините се е превърнала в иконична дреха, завърнала се от страта мода и продължаваща да е хит, чиито цвят и текстура придават свежа нотка към всеки ежедневен тоалет. Вталената кройка и твърдия материал оформят фигурата и подчертават един модерен силует, на човек, който изглежда спретнат и стилен по всяко време и във всяка ситуация.

Дънкова риза

Разгледайте още стайлинги