Златна среда

Всяка жена в определен момент има нужда от рокля, която нито е твърде официална, нито твърде сладникава и претрупана, но същевременно би била адекватна за всеки един повод, а в Black Market знаем как да намираме тази златна среда и да ушием рокля според желанията на клиента и по мода. Балансът, казват, бил съвършенство. Кои сме ние, че да спорим?

Съвършената рокля

Ефирна, лятна, секси, нито твърде официална, нито твърде сладникава и претрупана, но същевременно би била адекватна за всеки един повод, това е тя, съвършената рокля и хит на модата за лятото.

Стайлинг и ушито по поръчка Официална рокля по поръчка Дамска рокля по поръчка

Концепция и вдъхновение

Сезоните определят не само тенденциите и материите на дрехите, а и настроението на всеки човек. През топлите месеци всеки иска да излезе от черупката на скованата и скучна работна униформа, която се носи дълго време. Стремежа е също да се освободиш и психически от рутината на ежедневието и да се отдадеш на емоциите си. А доброто настроение изисква да „смениш” кожата си и да освежиш визията си. За тази метаморфоза, най–доброто решение за дамите е да заложат на леките и ефирни материи, за да покажат момичето в себе си и да излязат от работната атмосфера. Вкусът на модата за летния сезон е шифона.

Концепция и вдъхновение

Желанието на клиентката, която се свърза с нас, бе да направим лятна елегантна рокля подходяща за събития на открито, от актуалните за сезона телесни цветове, с която да се чувства лежерно, модерно и много секси. Да обгърне тялото си с феерична премяна, която да подчертава женствеността и да има свобода при движение. Най–ефектната лятна официална рокля се получава, когато се заложи на ефирен и леко прозрачен шифон, който е на мода за този сезон.

Проект

Дамата искаше да притежава малка ефирна рокля, подходяща и за по официално събитие. След като ни сподели нейната идея, първо избрахме материал подходящ за такъв тип рокля, а именно – шифон. Започнахме да правим скици, за да доразвием нейната идея, след което, тя си избра модел без презрамки, тип бюстие и долна част от волани напластени един върху друг, модел който е хит на модата. Първо направихме основата на роклята, бюстието и полата, след това на пробата прикачихме воланите върху нея и колана. Направихме и втора проба, на която уточнихме финалните детайли.

Скица на дамска рокля

Аксесоари

За тази ефирна рокля за завършек беше необходимо само семпли бижута, подходящи обувки и някое и друго цвете, което е изключително на мода за лятото.

Обувки

На този тип рокля обувките са тези, които придават секси и шик излъчване. Селектирахме сандали на висок ток, в тон с роклята с малки украшения върху каишките в долната част. Освен стилни, обувките подсилват ефекта на роклята при движение и придават повече грация на фигурата.

Обувки

Цена и срок

Клиентката, можеше да отдели по–голям бюджет за дреха, но най-важното бе, да бъде ушита така, че да се чувства в нея удобно и прекрасно по всяко време. За няколко дни успяхме да сътворим рокля, точно такава, каквото клиентката си бе представяла.

Ефирна коктейлна рокля
150лв

Ефирна коктейлна рокля

Желанието на клиентката, която се свърза с нас, бе да направим лятна елегантна рокля подходяща за събития на открито, от актуалните за сезона телесни цветове, с която да се чувства лежерно и много секси. Да обгърне тялото си с феерична премяна, която да подчертава женствеността и да има свобода при движение. Рокля създаваща усещането за мода и стил. Най–ефектната лятна официална рокля се получава, когато се заложи на ефирен и леко прозрачен шифон.

Ефирна дамска рокля

Модела на роклята е универсален за всякакъв тип лятно събитие – коктейл, градинско парти или сватба. Изработихме я от бежов шифон без презрамки с набрана горна част и волани прикачени един върху друг, накъдрени по крайщата. Колан, който минава през талията и цип в задната част. Към нея добавихме ръчно изработени подвижни големи флорални мотиви от същия плат, които са много на мода за лятото, придават шик и трансформират роклята от ежедневна в по–официална.

Рокля по поръчка Дамска рокля по поръчка

Разгледайте още стайлинги