Ключът, който отваря всяка врата

В съвременния свят правилата на играта са ясни. За никого не е тайна, че малко врати остават заключени за добре изглеждащия човек, който знае накъде се е запътил и го показва по всякакъв начин, изразявайки себе си, включително чрез облеклото си.

Ключът, който отваря всяка врата

За никого не е тайна, че малко врати остават заключени за добре изглеждащия човек, който знае накъде се е запътил и го показва по всякакъв начин, изразявайки себе си, включително чрез облеклото си.

Сив костюм

Концепция и вдъхновение

И този път в Black Market си поставихме за цел да постигнем качество, което не остава незабелязано във всякакви случаи – и на работа, и на делова среща, и на прием, и в бара, и с приятели, и при по-официален повод.

Концепция и вдъхновение

Проект

Веднага разбрахме, че клиентът ни има отношение към стайлинга си. А в комбинация с интелигентен вид и аристократично излъчване това е предпоставка за убийствени резултати.

Проектиране на костюма

Аксесоари

Финалните щрихи, с които дизайнерът на Black Market поставя подписа си, в този сет са бялата кърпичка за джоб и два цветови варианта за вратовръзката – в нюанс на сивото или синьото.

Вратовръзка и бяла кърпичка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

След няколко срещи за уточняване на желанията и нуждите на клиента ни и максимално доброто им съгласуване с професионалното ни мнение, взехме мерки и се впуснахме в работа по проекта, защото всеки малък детайл е от значение, когато не приемаш нищо по-лошо от най-доброто.

Сив костюм в графитен нюанс
760 лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Сив костюм

По поръчка създадохме сив костюм, на чийто собственик гарантирахме, че би обрал овациите както днес по нашите географски ширини, така и преди няколко десетилетия на Медисън авеню, а защо не и след двайсет години където и да е.

 Сив костюм по поръчка

Сив елек

Елекът е винаги прекрасно и уместно допълнение към костюма, което в тази случай не идва неочаквано, а по-скоро естествено. Той позволява официалният стил да се запази, дори след като сакото бъде свалено. Изработен е от същата материя като сакото и панталона – студена вълна в светъл сив графит.

Сив официален елек по поръчка

Бяла риза

Ризата е с класическа кройка и в бяло. Материята й е памучна. Пасва перфектно на костюма, като доказва универсалността на употребата му.

Разгледайте още стайлинги