Любима рокля в ретро стил

Представяме класно изпълнение на проект за женствена рокля в ретро стил, вдъхваща аристократичност на осанката и изящност на всяко движение на дамата, която я избра и поръча, доверявайки се на екипа ни.

Женствена рокля в ретро стил

Освен че ретро стила се завърна с пълна сила на мода, то къкъв по-добър начин от това да бъдеш оригинален и различен.

Синя ретро рокля Рокля с дантела Тъмносиня ретро рокля

Концепция и вдъхновение

Желанието на клиентката ни беше да притежава рокля ретро модел в тъмносиньо и с дантела в горната част. От нас се очакваше да създадем вечерна рокля, която да бъде стилна и женствена. Тоалетът е подходящ както за официални поводи, така и за посещение на културни събития.

Концепция и вдъхновение

Проект

След като обсъдихме идеята, трябваше да осигурим платовете в желания от клиентката цвят и да ги комбинираме. За горната част на роклята избрахме нежна дантела и сатениран памук, за да пада полата тежко надолу. Направихме проби, на които уточнихме дължината на полата, формата и големината на деколтето и дължината на ръкавите. За финал акцентирахме със златен цип.

Концепция и вдъхновение

Цена и срок

Клиентката не бързаше с роклята, така че имахме достатъчно време да намерим подходящите платове за нея, както и да направим необходимите една-две проби.

Тъмносиня ретро рокля
180лв

Тъмносиня ретро рокля

Тъмносиня разкроена рокля с дълъг ръкав от дантела в горната й част и сатениран памук за долната част, падаща свободно надолу. Тоалетът е завършен със златен цип на гърба.

Тъмносиня ретро рокля

Обувки

Добавихме сини остри обувки на ток с малка каишка над петата, които са в тон с роклята и допълват цялостната визия.

Дамски обувки

Разгледайте още стайлинги