Мечтан свят

Казват, че всяка жена още от малко момиченце мечтае за приказна сватба. В Black Market не знаем дали легендите, които се носят, са верни, но бихме казали, че някои мечти за красота, изящество и романтика в един от най-важните дни от живота могат да се сбъднат.

Булчинска рокля

Доверието към професионалните ни услуги в ключов момент от живота на една жена, какъвто е сватбата е комплимент за нас. С удоволствие разработихме проект за булчинска рокля, поръчана от наша клиентка,стараейки се да удовлетворим желанието на булката за елегантна и незабравима сватбена визия:

Булчинска рокля

Концепция и вдъхновение

С удоволствие разработихме проект за булчинска рокля, поръчана от наша клиентка, стараейки се да удовлетворим желанието на булката за елегантна и незабравима сватбена визия. „Три дни яли, пили и се веселили.” или „И заживели щастливо до края на дните си”: това са литературните варианти на happy end-а дълго време преди холивудската романтика да залее кината по света. Екипът ни се вдъхнови по-скоро от приказния сюжет и се опита да избегне тривиалните и прекалено крещящите елементи във визията.

Концепция и вдъхновение

Проект

За постигане на перфектен резултат при изработването на булчинската рокля – тоалет, който по дефиниция се носи един-единствен път, организирахме няколко срещи с дамата, която ни потърси. Освен стремежът към постигане на баланс и красота, ни водеше желанието да осигурим оптималния комфорт на нашата клиентка, така че по време на носенето на дрехата тя да се чувства като на облак.

Изготвяне на проект

Цена и срок

Доверието към професионалните ни услуги в ключов момент от живота на една жена, какъвто е сватбата, е комплимент за нас. След уточняването на представата й за нейната уникална рокля и прецизното взимане на мерки последователно уточнихме всеки най-малък детайл, защото в Black Market не търпим несъвършенства.

Булчинска рокля
600лв

Булчинска рокля

Кройката на булчинската рокля е съобразена с фигурата на клиентката ни и цели да покаже най-доброто от нея. Роклята е с U-образно деколте, което продължава към гърба, но с по-голяма дълбочина. Формата на деколтето подчертава красивата линия на шията и раменете. Ръкавите са с дължина до лакътя. Впечатляващо е, че горната част на тоалета е от фина дантела, за чиято основа е използван ластичен тюл, върху който всяка от фигурите на рози е изработена на ръка. Както отбелязахме, помислено е върху всеки най-малък детайл.

Булчинска рокля

Долната част на роклята е ушита от висококачествена коприна, която пада тежко и свободно до земята. Всяко движение на булката в нея излъчва женственост и грация.

Булчинска рокля

Разгледайте още стайлинги