Моден експерт

В нашия екип уважаваме индивидуалното чувство за стил и усещането за мярка на ценителите на красивото. Този мъж знаеше точно какво иска от професионалистите в Black Market и дойде на правилното място, за да го получи.

Тъмносин костюм от студена вълна

Официалният сет е подходящо облекло за широк кръг от събития – делови и лични срещи, бизнес пътувания, приеми, коктейли и т.н.

Мъжко палто по поръчка

Концепция и вдъхновение

За нас беше удоволствие да работим по проект за създаване на цялостна визия за наш клиент, който, макар че е млад, има кариерни успехи зад гърба си и знае как да постига елегантност в почти неприлично изобилие. Освен от амбициозния му характер и безпогрешния му моден усет, се вдъхновявахме от последните световни тенденции в модата в областта на мъжкия официален костюм.

Концепция и вдъхновение

Проект

Отново подчертаваме, че взимането на мерки е главна стъпка при прецизното изпълнение на проекта. Не по-малко значими бяха и разговорите с клиента ни. Официалният сет е подходящо облекло за широк кръг от събития – делови и лични срещи, бизнес пътувания, приеми, коктейли и т.н.

Изготвяне на проект

Аксесоари

Като допълнение към официалния сет предложихме черна папийонка и бяла кърпичка за джоб. Също така създадохме сатенен пояс в цвета на костюма. При свалено сако поясът привлича зрителното внимание с по-лъскавата си повърхност и придава още по-изискан вид на официалния сет. Добавихме и черни лачени обувки.

Черна папийонка и бяла кърпичка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Динамичният му живот и пътуванията му удължиха срока, в който тъмносиният костюм беше готов, но това по никакъв начин не повлия на завидния резултат, който постигнахме.

Тъмносин костюм
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Тъмносиньо сако

Качеството на материята, от която е ушит костюмът, както винаги, е безкомпромисно. Става дума за студена вълна в тъмносин мастилен нюанс. Кройката на сакото е хипервталена. Реверите са класически. Закопчаването е с две копчета.

Тъмносиньо сако от студена вълна

Тъмносин панталон

Панталонът също е изработен от мастилено син плат от студена вълна. Моделът му е слим фит. Материята му приляга точно по крака, но това не намалява комфорта при носене..

Тъмносин панталон от студена вълна

Бяла риза

Ризата също е ушита по поръчка. Освен че пасва като втора кожа на конкретното тяло и така допринася за превъзходния вид на силуета,памучната материя гарантира удобство. Ризата е с маншети за ръкавели.

Бяла риза от памук с маншети

Разгледайте още стайлинги