Модна визитка

В ателието на Black Market посрещнахме дама, на която не е присъща официалната визия. Предизвикателството в случая беше да постигнем пълно преобразяване, да й създадем лична модна визитка и да я накараме да повярва, че в елегантна рокля може да се чувства също толкова добре, колкото и в ежедневното облекло, с което е свикнала.

Рокля в червени нюанси

Цветът на роклята е топъл и страстен, а и изключително актуален за дамските вечерни тоалети през настоящия летен сезон.

Червена рокля в цвят бордо

Концепция и вдъхновение

Поставихме си за цел да извадим на показ онази женственост, която дамите демонстрират с вида и поведението си по време на официални събития и при по-специални поводи. Съобразно идентичността на клиентката ни, нейните предпочитания и, разбира се, последните световни модни тенденции, се впуснахме в събиране на материали за рокли, които предполагахме, че биха й се харесали, след като бъдат направени необходимите модификации по тях.

Концепция и вдъхновение

Проект

Поговорихме и установихме, че темпераментът и модният й вкус предполагат избор на цвят в топлата гама, като преценихме, че някой тъмен нюанс на червеното ще е подходящ за нея

Изготвяне на проект

Аксесоари

Велурени обувки и коктейлна чантичка в бежево

Избрахме да комбинираме роклята с велурени обувки с висок ток и коктейлна чантичка в бежово, които са украсени с ненатрапчив за окото метален елемент.

Велурени обувки

Бижутата с перли, които клиентката ни носи с роклята, са нежни и семпли. Както обикновено, за цялостната визия, която ви представяме тук, принос имат гримът в светли тонове и стилната прическа, прибираща косата в кок.

Чанта в бежаво

Цена и срок

Взехме мерки, направихме няколко проби и резултатът, който екипът ни постигна, беше налице.В крайна сметка се спряхме на модел на ефирна рокля, който като кройка е съобразен с особеностите на тялото на дамата, която ни потърси

Вечерна рокля
220лв

Ежедневна рокля

Цветът на роклята е топъл и страстен, а и изключително актуален за дамските вечерни тоалети през настоящия летен сезон. Струва си да се подчертае връзката на този нюанс от червената палитра с френския град Бордо и едноименното вино, произхождащо от там, за да бъдат обяснени асоциациите, които цветът буди.

Булчинска рокля

Роклята е с равно деколте, без презрамки, плътно прилягаща по тялото в горната част до талията, дискретно подчертана с коланче, завързано отзад на кръста, и свободно падаща надолу. Дължината е до под коляното. Видимата външна част е изработена от силно плисиран шифон, под който остава фината материя на подплатата, осигуряваща комфорт при носене.

Рокля е с равно деколте

Разгледайте още стайлинги