Предимствата на подходящото облекло

От Black Market ви припомняме, че появата на дрехите в живота на хората е постижение на цивилизацията, независимо че днес рядко се замисляме за това. Значенията, които се влагат във всеки детайл от дрехата, представляват своеобразен код, който околните четат. Ето един успех, който постигнахме по отношение на модното послание за делова сериозност в съвременния свят:

Винаги стилен на работното място

Имахме за задача да създадем официален сет от две части за наш клиент, който се нуждае от него за работа, бизнес срещи и делови събития като цяло.

Tъмносин костюм от студена вълна

Концепция и вдъхновение

Ако някога дрехата е била достатъчна, за да скрие голото тяло и да го стопли, днес замисълът й стига отвъд нейното пряко предназначение. Самият факт, че по облеклото може приблизително да се познае периодът, в който е ушито, културата, от която произлиза, статуса на носещия го, пола му и т.н., е достатъчно показателен. В случая идеята ни беше да подчертаем бизнес надеждността, професионалните умения и мъжественото излъчване на клиента ни.

Концепция и вдъхновение

Проект

Имахме за задача да създадем официален сет от две части за наш клиент, който се нуждае от него за работа, бизнес срещи и делови събития като цяло.

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За да запазим деловото излъчване и да подчертаем ефекта на контрастите, решихме да добавим към сета черна вратовръзка и бяла кърпичка за джоб. Също така преценихме, че чифт черни лачени обувки е подходящо допълнение към тази визия.

Бяла кърпичка и черна вратовръзка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Екипът ни се постара да съобрази проекта за костюм с характера на притежателя му, професията, потребностите и по-едрата му фигурата, за да създаде усещане за комфорт и самочувствие.

Делови мъжки костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка

Тъмносиньо сако

Сакото е изработено от висококачествена студена вълна в тъмносин нюанс. Кройката му е вталена, за да подчертае най-доброто във фигурата на клиента ни. Закопчава се с две копчета. Реверите му са класически.

Тъмносиньо сако

Тъмносин панталон

Панталонът също е ушит от тъмносиня студена вълна и е стеснен.

Тъмносин панталон

Бяла риза

По традиция в Black Market залагаме на високото качество на памучната материя на ризата. Цветът й е бял, както подобава в подобен строг официален стайлинг. Кройката й е вталена.

Бяла риза

Разгледайте още стайлинги