Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Строга визия и отличен делови стил

Високата позиция и добрия външен вид трябва да са една симбиоза. А колкото по-сериозна длъжност заема човек, толкова и по-строго и делово трябва да изглежда.

Tъмно син костюм Mъжка риза Тъмносиньо сако

Концепция и вдъхновение

Когато работата поглъща цялото време, идва момент, в който трябва да си поемем глътка въздух и да наблегнем на външния си вид и на дрехите си. Ако става дума за официален стил, поръчването на костюм по мярка, който да бъде изработен според точните изисквания на клиента, е разумно, но и не по-малко изискано решение.

Концепция и вдъхновение

Проект

За първи поръчков костюм на клиента се спряхме на класически модел в тъмносиньо. Тъй като, той поддържа добрата си фигура, трябваше да подчертаем отличния резултат, който е постигнал, с подходяща кройка на костюма. Следваха проби, на които уточнихме всички специфики, за да може дрехата да приляга перфектно по него и да задоволим вкуса му.

Концепция и вдъхновение
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

За по-малко от две седмици имахме налице напълно готов стилен и по-желанието на клиента костюм.

Делови мъжки костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка

Тъмносиньо сако

Сакото е изработено от супер фина вълна 110s, с две копчета, което осигурява безупречен външен вид през работния ден, а също така прави тоалета идеален за по-официално събитие.

Тъмносиньо сако

Панталон

Панталонът е пригоден да се комбинира със сакото, стеснен от коляното надолу с цел да подчертава фигурата и придава строг вид на целия костюм.

Панталон

Бяла риза

Ризата е перфектно допълнение към костюма за работа и за свободно време. В случая се спряхме на класическа бяла риза.

Бяла мъжка риза

Разгледайте още стайлинги