Аз искам - революция!

Как изглежда днешния човек бунтар, откъснат от светлините на прожектора? Яко! Музикантите са носени по ръба на множество течения на различни модни стилове, от които винаги може да се подбере най-доброто, а ние сме тук само за да им помогнем.

Концепция и вдъхновение

Когато си телевизионна звезда за твоят стайлинг се грижат група от професионалисти, което не означава, че в обикновенното ежедневие на реалният живот не се нуждаеш от професионална визия съобразена с твоето виждане за мода. Към нас се обърна не една наскоро изгряла звезда, позната като Боби от „Революция Z”, а истинския музикант Иван Тишев с реален живот, който като такъв, следи модерните течения и е наясно колко важна за успеха е визията на един изпълнител. През цялото време черпихме вдъхновение от групи като „Bring me the horizon” и “Parkway drive”, които изцяло олицетворяват визията към която се целяхме.

Концепция и вдъхновение

Проект

Клиентът ни имаше конкретна идея за панталон от тези които сега са на мода тип "потури", създаден от нас, като за допълнение поръчахме два топа от банда „Drop dead”, доказали се като утвърден бранд в стила на младите кораджии. Към цялостната визия, експериментирахме успешно, добавяйки и риза.

Изготвяне на проект

Цена и срок

Имахме пълна свобода откъм срок за изпълнение и ясна концепция.

Панталон тип „потури”
150лв
Бял топ с щампа
50лв
Червен топ с щампа
50лв
Синя риза
110лв

Панталон тип „потури”

Моделът на панталона подчертава бунтарският и нестандартен стил на Иван. Той е изработен от памук в черен цвят. Има ниско дъно наподобяващо тип „потури” и бели контрастни връзки. С тези панталони клиента ще бъде не само по последна мода, но ще се чувства удобно. Като допълнителен елемент добавихме метални ципове на задните джобове.

Спортен панталон

Бял и червен топ с щампа

Запазената марка на бранда „Drop dead” е да създава пародии на всички комерсиални образи. В случая белия топ със щампа на тигър, не носи сладникави конотации, а по-скоро създава закачлив, бунтарски контраст. Червеният постига същият ефект, с изкривената емблема на „Чикаго булс”, измествайки комерсиалното с насмешка. Топ който се завръща от старата мода и ще завладее почитателите на по-размъкнатия стил дрехи.

Топ по поръчка

Синя риза

За ризата се спряхме на светло синьо класическо райе, като целта и е да бъде използвана за връхна дреха.

Синя риза

Разгледайте още стайлинги